mynewspapers.net

Örtteer att döda parasiter

Örtteer att döda parasiter


När parasiter kommer in i kroppen, kan de ofta orsaka symtom som trötthet, illamående och smärta i magen. Receptbelagda läkemedel kan befria kroppen av dessa föroreningar, men det finns också flera örter tas i te-form som kommer att eliminera parasiter, som VALSTJÄRT och spolmaskar. Många av dessa örter äger andra helande egenskaper också.

Kramp Bark te

Kramp bark är en ört som ofta tas i te-form som kan behandla kvinnliga problem som irritabilitet och kramper i samband med menstruationscykeln. Örten hyllas som en mage kramp botemedel i Ryssland, och hjälper till att spola parasiter från kroppens tarmsystem. Förutom döda parasiter, kan kramp bark sänka blodtrycket och behandla förkylning och hosta. Vissa kramp bark teer även pumpa utsäde extrakt, en annan anti-parasit supplement som stunts tillväxten av inälvsmask. Enligt University of Maryland är äter pumpafrön ett effektivt sätt att bli av med parasiter.

Pepparmintste

Pepparmintste är effektiv vid behandling av intestinala parasiter, och är också ett naturläkemedel mot kramper och uppblåsthet. Peppermint också aids spottkörtlarna under rötningsprocessen och hjälper till att lindra personer som lider av tarm sjukdomar. Medan peppermint har kraftfulla antibakteriella egenskaper och kan befria kroppen av parasiter och andra gifter, är det bäst att konsultera en läkare innan du dricker örtte regelbundet, som med konventionella svampdödande läkemedel tillsammans med pepparmynta kan orsaka toxiska effekter som intensifiera sjukdom.

Fänkål utsäde te

Fänkål är en flerårig ört som mals till en te; den är rik på kalium, zink och vitamin C. fänkål te kan döda maskar i tarmen och är också en naturlig behandling för diarré. Enligt The ljusaste Hub webbplats, kan fänkål te även befria kroppen av infektioner som konjunktivit, eller rosa öga. Te också fungera som ett diuretikum och spola överflödig vätska från kroppen, som innehåller gifter som parasiter och maskar. Fänkål te är en aptit suppressant, så vissa individer använder fänkål tillsammans med andra örter eller kosttillskott för viktminskning.

Isop te

Isop innehåller ett hormon som gör att kroppen mer motståndskraftiga mot sjukdomar och kan stoppa parasiter från att göra ytterligare skador i kroppen. Vintergrön ört kan malas i en te och nämns även flera gånger i Bibeln för sina renande och rensningscykeln egenskaper. Te har en mintliknande smak, och bortsett från att eliminera parasitära maskar från magen, är ett naturläkemedel mot feber blåsor och bronkit. Isop också hjälper till att lindra ångest och lugna nerverna, och frigör kroppen slem och skadliga vätskor.