mynewspapers.net

Orter med vattenrutschbanor

Orter med vattenrutschbanor


Finns ett antal orter med vattenrutschbanor i hela USA Dessa orter tillgodose allmänt familjer. Vissa orter ger inomhus vattenparker med flera rutschkanor som gör att familjer kan njuta av roligt att glida in i en uppvärmd pool även i kallt väder.

Walt Disney World Resort

Flera av egenskaperna Walt Disney World Resort ligger i Orlando, Florida ger tema pooler komplett med vattenrutschbanor för sina gäster att njuta av. Den Polynesian Resort har vulkanen vattenrutschbana i dess viktigaste pool. Coronado Springs Resort erbjuder sina gäster med Maya pyramid vattenrutschbana. Boardwalk Inn ligger nära Epcot har en berg-och dalbana vattenrutschbana. De Disney Yacht och Beach Club erbjuder gästerna möjlighet att ta en tur ner en skeppsbrott bild. Den gamla Key West Resort ger familjer chansen att uppleva en tur ner dess sandcastles bild. Var och en av dessa orter ger tillgång till sina teman pooler och rutschkanor gratis till gäster som bor på hotellet för längden på vistelsen.

CoCo viktiga vatten Resorts

CoCo nyckel vatten Resorts kombinerar hotellboende med en vattenpark på plats att skapa en komplett familjevänliga semester destination. Olika platser av CoCo nyckel vatten orter finns i Rockford, Illinois; Omaha, Nebraska; Cincinnati och Columbus, Ohio; Boston och Fitchburg, Massachusetts; Waterbury, Connecticut; Mount Laurel, nytt-Jersey; Orlando, Florida. och Kansas City, Missouri. Varje plats är utformad på samma sätt. Till exempel erbjuder resans Kansas City en 55 000 m² stort inomhus äventyrsbad. Den innehåller kroppen och röret rutschkanor, ett äventyr-floden och ett inomhus och utomhus Spa för vuxna. Grunt poolområdet visar olika filmer och tecknade serier som barn kan njuta av de plaska och lek. Från och med 2010 är det den största inomhus vatten resort i Missouri. I rumspriset ingår park passerar för längden på en vistelse.

Stor varg Lodges

Great Wolf Lodge kombinerar en inomhus äventyrsbad med onsite hotel Logi att skapa en mega-resort för familjer. Varje Lodge 12 resmålen i USA och Kanada har en "north woods" tema. Temperatur-reglerade inomhus vattenparker, på 84º, möjliggöra året runt skoj. Parker tillhandahåller flera organ och röret vattenrutschbanor, som Alberta Falls, Totem torn, River Canyon kör, Coyote kanon och Double Barrel Drop, som är avsedda för små barn och vuxna. Vattenparken erbjuder också en krokiga floden att flyta på ett rör, en vågpool och en barnpool, bland andra vattenrelaterade aktiviteter. Tillgång till vattenparken är gratis vid köp av ett resepaket på resort. Platserna är i Charlotte-Concord, North Carolina; Grand Mound, Washington; Grapevine, Texas; Kansas City, Kansas; Mason, Ohio; Niagarafallen, Kanada. Pocono Mountains, Pennsylvania; Sandusky, Ohio; Sheboygan, Wisconsin; Traverse City, Michigan; Williamsburg, Virginia. och Wisconsin Dells, Wisconsin. Great Wolf Lodge erbjuder en hel del resmål för familjer att välja sin nästa semester.