mynewspapers.net

Örter för njure infektioner hos katter

Örter för njure infektioner hos katter


En katt med en njure infektion eller sjukdom kan vara obekväm. Det får anstränga sig för att urinera eller känner smärta när det urinera. Helst du misstänker att din katt lider av njurproblem, bör du ta den till veterinären för behandling. Om din katt är diagnostiserad med njurproblem och du vill undvika traditionell medicin för behandling, kan du välja ett antal örter för att behandla problemet som din katt upplever symptomen.

Brännässla

Sträng nässlor är kända för att sänka kreatinin. Kreatinin är slöseri finns i både kroppens blod och urin. Friska njurar bort kreatinin från blodet och sedan skicka den från kroppen i vägen för urin. Om din katt lider av en njursjukdom, gör njurarna inte detta jobb. Kreatinin är inte ut i urinen och istället stannar byggt upp i blodet. En massiv ansamling av kreatin kan resultera i kroppen gå in till chock, enligt WebMD att förhindra detta, du kan ge Brännässla frön till din katt för att sänka nivåerna av kreatinin i blodet.

Maskros

Eftersom njurarna huvudfunktion är att filtrera de förlorada produkterna från blodet och producera urin från det att ta bort orenheter från kroppen, minskar en njure infektion eller pågående sjukdom möjligheten för njurarna att göra detta. Du kan använda en vätskedrivande ört, som maskrosor, för att bidra till att uppmuntra njure fungera igen. Om du väljer att använda maskros för att uppmuntra njurfunktion, kan du använda antingen rötterna eller den torkade blomman. Pulveriserad maskros kan även strös på din katt mat.

HAL Elm Bark

Ett vanligt symptom på njure infektion hos katter är en orolig mage. Behandling av symptomet kan förbättra hur din katt känns. En vanlig växtbaserade behandling för upprörda magar hos katter är HAL elm bark. Du kan ge din katt en välling av hal elm bark eller göra ett te ur den. Ett annat alternativ är att ge din katt marshmallow root i stället för hal elm bark. Eller du kunde ge mjölk tistel, enligt lilla stor katt, eftersom det stärker immunförsvaret och hjälper till att minska upprörda magar