mynewspapers.net

Örter för barn att hjälpa till med fokus på en uppgift

Örter för barn att hjälpa till med fokus på en uppgift


Barn är ibland lätt distraherad, särskilt när de har uppmärksamhetsstörningar underskott, och att få dem att fokusera kan vara svårt. Även om läkemedel avsedda att bekämpa uppmärksamhetsstörningar underskott kan hjälpa, oro effekterna av medicineringen några föräldrar. Du kanske kunna hjälpa ditt barn fokus och koncentrera sig naturligt med hjälp av örter, som kan minska ångest och hjälpa ditt barns hjärna arbeta mer effektivt. Alltid kontakta ditt barns läkare innan jag ger någon av dessa örter till ditt barn.

Örter rik på Omega-3

Vissa studier visar att omega-3 fettsyror kan hjälpa minska symtomen av uppmärksamhet underskott sjukdomar och hjälpa barn fokusera och koncentrera sig bättre. Enligt webbplatsen barn koncentration förbättrat barn med uppmärksamhetsstörningar underskott får omega-3-tillskott deras betyg och halter. Frön och olja av lin anläggningen är rika på omega-3 fettsyror. Fröna kan ätas hela eller malda till ett pulver som kan läggas till mat eller delat in piller kapslar.

Lugnande örter

Citronmeliss är en ört som ofta används för att minska ångest och stress. Ångest och stress kan bidra till problem med koncentration och gör det svårt för barn att fokusera. Citronmeliss lugnar de perifera och centrala nervsystemet, som kan bidra till att öka koncentrationen och lindra symtomen av uppmärksamhetsstörningar underskott. Nässlor är en annan lugnande ört används ofta för att minska ångest. Enligt webbplatsen friskt barn balanserar nässlor adrenalin nivåer som bidrar till känslor av nervositet och gör det svårt för barnen att koncentrera. Citronmeliss och nässlor är oftast konsumeras genom att göra ett te av örterna.

Antioxidant örter

Antioxidanter ge många hälsofördelar, men de kan också hjälpa barn fokus och koncentrat. Enligt webbplatsen naturliga ADHD botemedel hjälpa antioxidanter förneka kemikalier som kallas fria radikaler, som orsaka cellskador och bidra till uppmärksamhetsstörningar underskott och andra sjukdomar. Blåbär blad hjälp syre flöde i blodet. En annan ört rik på antioxidanter är oregano. Enligt en artikel på Science Daily webbplats är antioxidant nivåer i oregano 3-12 gånger högre än i andra örter. Blåbär blad extrakt kan tas i tablettform och oregano kan strös på maten.

Örter som reglera hjärnans funktion

Zink och magnesium hjälpa reglera kemikalier i hjärnan och fettsyror och hjälpa hjärnan arbeta mer effektivt, enligt webbplatsen New Hope 360. Magnesium-brist kan leda till en minskad koncentrationsförmåga hos barn. Örter som är rika på zink och magnesium kan främja koncentration. Örter som kamomill, persilja, skogsstjärna, fänkål, salvia, humle och alfalfa är alla rika på zink och magnesium, och de kan intas som te, stänkte på mat eller tas i tablettform.