mynewspapers.net

Oroliga tonåring internatskolor

Oroliga tonåring internatskolor


Även om många föräldrar tycker att det är svårt att erkänna när de behöver hjälp med sina barn, de måste inse de inte är ensamma. Det första steget i att rädda ett barn från destruktiva beteende är att söka professionell hjälp. Har man många kortsiktiga program för oroliga tonåringar, ofta kallad "wake-up calls" eller "rädda rakt" insatser. I motsats till dessa erbjuder internatskolor en mer långsiktig lösning. Eftersom det finns många faktorer som bidrar till teenage brottslighet, är det viktigt att föräldrar väljer skolan bäst utrustade för att tillgodose sina barns behov.

Terapeutisk internatskolor

Terapeutisk internatskolor adress negativa beteende att fokusera på de underliggande frågorna. De erbjuder strikt beteende modifiering, ackrediterade utbildning och intensiv terapisessioner. De flesta arbete med föräldrar och syskon att ge kontinuerligt stöd för att hjälpa oroliga ungdomar hitta sin väg tillbaka till en nyttig och givande väg. Dessa program kan vara allt från sex till 14 månader, beroende på barnets behov.

Christian internatskolor

Kristna internatskolor är mestadels icke-konfessionell, och bygger på kristna värderingar. Skolgången är designad runt beteende modifiering av tonåringar---fokusera på dem som behöver en andra chans. De erbjuder flera terapeutiska metoder för beteendemässiga hälsa equine therapy, individ och grupp terapi, team övningar och även öknen utbildning. Deras mål är att hålla eleverna akademiskt med ackrediterade skolgång. Program som körs på en termin grund.

Militära internatskolor

Som vanliga skolor, militära internatskolor fokus på akademiker, men kombinera läroplanen med en militär stil av disciplin. Dessa program erbjuder ingen terapeutisk komponent; men ger de en mycket effektiv metod för att lära ut disciplin, struktur, ledarskap och team enighet. Avsikten är att skapa en positiv miljö för att stärka tonåringens självkänsla och motivation, ger långsiktiga resultat. Dessa program senast 90 till 180 dagar och är utformade för att lösa frågor som tonåring.

Residential behandling internatskola

Enligt det nationella nätverket för ungdomar, studenter kämpar med motiverande och självkänsla frågor är ofta utsatta för missbruk, vilket gör det nödvändigt för föräldrar att söka hjälp vid första tecken på beteende problem. Dessa skolor är liknande till terapeutiska skolor, men också ge dygnet runt psykisk hälso-och sjukvård, rådgivning och behandling för missbruk. För att säkerställa långsiktig framgång, är sex månader den minsta rekommenderade bo på internatskola residential behandling.