mynewspapers.net

Origami Swan riktningar

Origami Swan riktningar


Den eleganta origami svanen kan vara en av de enklare vika papper, men det rymmer en djup betydelse. Eftersom svanar kompis för livet, symboliserar den origami svanen varaktig kärlek och lojalitet, vilket gör det en meningsfull dekoration för bröllop och -årsfirande. Små papper svanar är också ett omtänksamt sätt att dekorera en present till din betydande andra. Graciösa svanar gjorda av vitt silkespapper eller mönstrade origamipapper ser bra dekorera en hylla eller bokhylla, alltför.

Instruktioner

• Låg en kvadrat med papper framför dig diagonalt, i en diamant-liknande form. Om du använder färgade papper, bör den färgade sidan nedåt. Vik pappret på mitten diagonalt och öppnar den igen.

• Vik lägre hörn av torget inåt så kanterna träffas över centrum globlinjen. Uppsatsen bör bilda en kite form.

• Placera ett finger en tredjedel av vägen ner från den översta spetsen av formen drake. Placera en annan nedre spetsen på draken. Längs linjen mellan fingertopparna, vik sidan av draken inåt så ungefär halva dess bredd faller över centrum globlinjen. Vik här avsnittet tillbaka på sig själv så den yttre kanten möter den yttre kanten av draken. Upprepa på andra sidan.

• Vik den nedre delen av papperet uppåt på halvvägs. Detta bildar den Swans hals. Vik ner spetsen på avsnittet halsen ungefär en tredjedel av vägen ner. Detta bildar swan's huvud.

• Ta fram (hals och huvud) avsnittet framåt från den baksida delen. Veckla upp den främre delen. Skjuta den främre delen tillbaka och tryck på globlinjen.