mynewspapers.net

Origami papper kopp instruktioner

Origami papper kopp instruktioner


Att göra en papper kopp med Origami veck är en intressant färdighet att ha i din arsenal för de oväntade tillfällen när en kopp behövs och du inte har ett. Göra din origami cup ännu mer användbar genom att göra det av pergamentpapper eller smörpapper så att det verkligen håller.

Grundläggande Origami CupGör en grundläggande origami cup som skulle vara bra för att hålla drycker, torra snacks eller andra icke-matvaror. Börja med en fyrkantig bit papper. Vik ett hörn till motsatt hörn så att du har en triangel form. Bestäm mittpunkten på ena sidan av triangeln och vik det motsatta hörnet över att denna mittpunkt. Veck luckan. Upprepa med det andra hörnet över till andra sidan. Nu är pappret i en pentagon form. Separera de två triangel formade flikar går upp överst i pentagon, och vik en triangel ner till ena sidan av koppen andra triangeln flikarna och ner till andra sidan av koppen. Hitta veck av papper att dessa flikar kan skjutas in i och skjut varje flik på varje vik på varje sida av koppen. Skrynklar alla veck väl och försiktigt krama hörnen av koppen att driva sidorna av koppen ut så att det kan hålla något i den.

Tips och tekniker

Använd inte standard konstruktion papper för att göra en origami kopp att dricka av. Bläck används för att färga pappret kan överföra till vätskor i koppar och är inte säkert att dricka. Gör en ännu kraftigare kopp med hjälp av ett dubbelt lager av papper. Börjar cupen med två rutor av papper uppradade och börja göra veck med dubbla lager som om det vore ett lager. Använda vanligt papper och linje koppen med en bit plastfolie att skapa en vattentät kopp. Om du inte vidta åtgärder som linje papper, kommer Origami papper kopp inte pågå i mer än en kort tid. Se till att alla dina veck är raka och skrynkligt väl till möjliggöra den mest slitstarka cup. Inte någonsin använda en Origami papper kopp för att dricka varm eller varma drycker. Värmen i vätskan kommer papperet att falla sönder snabbt och kan resultera i brännskador. Värmen i vätskan kan också smälta eventuella beläggningar på vaxade eller bakplåtspapper, och dessa kemikalier är inte säkert att dricka.