mynewspapers.net

Örhängen som inte skadar dina öron

Örhängen som inte skadar dina öron


Alla örhängen är skapade lika. Några av dem är gjorda av sämre metall som kan irritera dina öron. Även om dina örhängen är av hög kvalitet, kan du vara känslig för vissa typer av metal. Med lite uppmärksamhet kan du räkna ut vilken typ av örhängen du kan bära utan att irritera dina känsliga öron.

Metaller

Metaller är överlägset vanligaste örhänge materialet. Det finns en stor variation i typer och kvalitet av metaller för att göra örhängen, och vissa är mer benägna att orsaka irritation än andra. Nickel är den vanligaste örhänge material som orsakar smärta och irritation. Rent silver och guld är mycket mindre sannolikt att orsaka en reaktion. Om klädd i äkta silver eller guld örhängen orsakar du gjorda öronvärk, prova bär örhängen av platina, Titan och niob. De är dyrare än låg kvalitet metaller men sannolikt inte kommer att orsaka någon smärta eller irritation.

Plast

Plast örhängen kan komma att tänka på chunky hjärtat och böja örhängen bärs av små flickor på 1990-talet, men idag finns det gott om fullvuxen örhänge stilar som använder icke-irriterande plast. De är gjorda med hög kvalitet medicinsk plast, vilket är samma material för att göra medicinska suturer. Plast örhängen är perfekt för dem med svår Metallkänslighet.

Wood

Trä örhängen är perfekt för dem med metall allergier. De är vanligtvis gjorda av torken-härdad trä som är fritt från lack eller någon finish som kan skada känsliga huden. Trä örhängen har ett organiskt utseende och är extremt väl tolereras av personer som inte kan bära någon typ av metall smycken.

Hinder

Beläggning dina befintliga örhängen med en allergivänliga barriär kan tillåta dig att bära din favorit örhängen utan att ersätta dem alla. Produkter som Super yta och Nickel lösning är målade höger in på örhängena. Efter att produkten är torr sätter det ett skyddande lager mellan huden och belägga med metall, förhindrar irritation.