mynewspapers.net

Ordet idéer för avläggande av examen festinbjudningar

Ordet idéer för avläggande av examen festinbjudningar


När någon du är nära att akademiker, oavsett om det är från dagis, åttonde klass, high school eller college, det är en prestation och du kommer att vilja fira. Värd en examensfest för den där speciella personen visar hur mycket du bryr dig och hur stolt du är hennes prestation. Som parten själv du inbjudan att uttrycka dessa känslor, alltför.

Grundläggande

Ibland enkla, grundläggande formuleringen för en inbjudan är tillräcklig, utan Smart rim, ordstäv eller dikter. En grundläggande inbjudan måste bland annat varför du har partiet, vem det är och vem du är, var och när festen kommer att äga rum, om det finns några särskilda instruktioner eller klänning och om och hur man svara på din inbjudan. Vara till att du inkluderar en gång. anvisningar om behöver vara; och, i vissa fall, formatet, om det är en casual öppet hus där gästerna glida in och ut, eller mer formellt med en serveras middag.

Vers

Inkludera en vers, lämpliga citat eller dikt eller talesätt som en del av din inbjudan till en examensfest. För korta verser eller talesätt, placera den på toppen av insidan sidan, innan den grundläggande partinformation. Längre dikter och verser kan vara på baksidan av inbjudan eller på framsidan, med en lämplig gräns. Med ett citat eller dikt som är en favorit till kandidaten, eller uttrycker glädjen i tillfället kan vara särskilt meningsfull.

Tema

Efter hårt arbete kandidaten har lagt fram för att ta emot ett diplom, är ibland att välja ett tema för din examensfest baserat på något examen åtnjuter en extra belöning. Sport, tropiska stränder, casino, reser och Mardi Gras är perfekt alternativ teman till en examensfest. Din inbjudan bör uttrycka temat; med hjälp av Smart rim och formulering om part temat får dina gäster på humör när det är dags för att fira. Införliva grundläggande detaljer i tema-orienterade formuleringen. Som ett exempel för en fotboll tema, använda termen "stadium" och "står" för platsen, termen "kick off tid" är när festen börjar och där, berätta vad fansen ska bära och andra detaljer. Hålla den lättsam som du integrera fraser och termer kopplade till temat.