mynewspapers.net

Ordentlig bärandet av polischefen krage mässing och kavajslag insignier

Ordentlig bärandet av polischefen krage mässing och kavajslag insignier


Krage mässing insignier och kavajslag pins skilja en polismans rang och meriter. Polismästaren dikterar standarderna för placering av dessa olika insignier för officerare under hans befäl; men eftersom polismästaren av varje avdelning sätter sin egen standard, för placering av insignia varierar från avdelning till avdelning. Detta gäller särskilt standarder polismästaren anger för sig själv. Det finns dock några allmänna regler som polischefer tenderar att följa för att rätt bära sina egna krage mässing och kavajslag insignier.

Typer av krage mässing

Det finns ingen krage mässing insignier som anges för polischefer i varje avdelning. De vanligaste krage mässing används för att beteckna polismästaren av en avdelning är fyrstjärnigt emblem och eagle emblem (överstens emblem i militären). När fyrstjärnigt emblemet används, de officerare som är direkt under polischefen bära tre-, två - och en-stjärniga emblem. Vissa polischefer, väljer dock att bära tre-, två- eller en stjärna emblemet i stället. Oavsett stjärna emblem polismästaren väljer att bära, har emblemet det högsta antalet stjärnor i avdelningen.

Ordentlig krage mässing läge

Ordentlig bärandet av den polismästaren krage mässing är nästan universella för alla avdelningar. Emblem, är om en stjärna eller ett eagle emblem, placerad 1 tum från ytterkanten av kragen och centrerad mellan övre och nedre kanter på kragen. Huruvida emblemet är placerad till vänster eller höger sida av kragen, beror dock på institutionen.

Typer av kavajslag Pins

Kavajslag pins som används visas en officer meriter och/eller medlemskap eller stöd för en individ, grupp eller organisation. Eftersom polischef har redan klättrat så högt hon kan i departementet, bära några polischefer kavajslag pins visar sina meriter. Många bär dock stift som visar sitt stöd. Stift som visar stöd för en fallna officer Visa institutionen numret eller den amerikanska flaggan.

Ordentlig Lapel Pin plats

Många polischefer tillåter inte att bära kavajslag pins. När de gör, dock varierar rätt position av stiften kraftigt från avdelning till avdelning. I allmänhet när du bär en kostym, skall klubbnål placeras 1 tum nedanför slips Knut och 4 inches från kavajslag kant. När du bär en skjorta och slips, kan klubbnål ibland placeras på slips i stället för en slips-tack. Ofta, när du bär en skjorta och slips, stiften är skyldiga att placeras ovanför vänster bröstficka, mot insidan kant.