mynewspapers.net

Online anatomi & fysiologi spel

Online anatomi & fysiologi spel


När man lär sig om ett komplicerat ämne som anatomi och fysiologi, kan ibland det vara bra att gå längre än läroboken och interagera med den pedagogiska erfarenheten genom olika medier. I detta fall, finns det ett antal online-spel som kan göra olika aspekter av anatomi och fysiologiska studier tillgängliga för ett stort antal studenter och åldersgrupper. Dessa spel använder allt från tidsinställda tester till tredimensionella modeller för att hjälpa dig upptäcka underverk i den mänskliga kroppen.

"Web anatomi skål"

"Web anatomi skål" (msjensen.cehd.umn.edu/Webanatomy/default.asp) är en "Jeopardy"-stil spel som kan spelas ensam eller mot vänner för en mer konkurrensfördel som du både Visa upp dina anatomi och fysiologi kunskaper. Ämnen kan delas i stora kroppsliga system, till exempel nervsystemet, hjärtat, skelettet, matsmältningssystemet och mycket mer. Bara logga in med ett valt namn, välja en fråga från det erbjudna urvalet och du kommer att presenteras med fakta och illustrationer att svara korrekt. Rundor är tidsinställda, så Dröj inte för länge i funderar över en fråga. Spelet innehåller också en databas med frågor som kan användas för studie och övar så kan du göra bättre nästa gång du spelar.

"Anatomi Arcade"

"Anatomi Arcade" (anatomyarcade.com) är en otrolig samling av gratis Flash spel som täcker alla aspekter av anatomi och fysiologi. Perfekt för studenter i alla stadier av utbildning och även praktiserande läkare, dessa spel kan du peta muskler, använda virtuella hammare på ben, sätta ihop en öga pussel och spela andningsorganen korsord. Sajten erbjuder avsnitt riktar sig till studenter och lärare och har ett omfattande bibliotek med videor som ger pedagogiska värde.

"BBC vetenskap: människans kropp och själ"

"BBC vetenskap: människans kropp och själ" (bbc.co.uk/science/humanbody/body/index_interactivebody.shtml) erbjuder flera spel, var och en av som fokuserar på en aspekt av kroppen, såsom benstommen, organ, muskler och fem sinnen. Vill räkna ut hur din magen och levern passar ihop? Prova den 3D-pussel som testar dina kunskaper om orgel positionering i kroppen. Passa ihop en skelett eller tråd upp ett nervsystem som sedan testar dina sinnen med optiska illusioner. Denna roliga och pedagogiska serien av spel är lätt tillgänglig för studenter 5 år och uppåt.

"Interaktiv fysiologi"

"Interaktiv fysiologi" (interactivephysiology.com) är den enda online anatomi och fysiologi spel anges här som inte är helt fri. Detta spel kräver registrering och många delar av det måste köpas för att nås. Vissa element som segmentet kardiologi, är gratis när användaren är registrerad med webbplatsen. Animerade organ kan studenter och lärare att se fysiologiska begrepp väcks till liv och sedan delta i underhållande och interaktiva frågesporter att avgöra vad de har lärt sig i processen. Access är genom sex-, 12 - eller 18-månaders-abonnemang på £39, £45 och £52, respektive.