mynewspapers.net

Ön tiki bar idéerOm en person öppna en faktiska ön bar eller renovera en bakgård för att likna ett tropiskt paradis, är en tikibar vanligtvis en måste-har huvudnummer. Tiki-barer tros ha sitt ursprung i södra Stilla havet, och de har typiskt Rom-baserade drinkar. De är mer än bara bambu-sidig, palapa-täckt bar hyddor; Tiki-barer har en atmosfär av nöje och avkoppling. Någon kan ta den känslan av öarna till sin bakgård genom att införa flera olika idéer och dekorationer.

Cocktails

Exotiska och utarbeta hopkok är temat när det kommer till tiki-barer. Det antas allmänt en tikibar serveras den första mai tai, och cocktails som pina colada, rom punch och margaritas är publiken favoriter. Om serverar öl, se ljusare, blond öl populära i tropiska destinationer, som Corona och Red Stripe.

Glas och koppar

Många människor med tiki-barer gå utöver glaset och använda okonventionella objekt för att servera drycker i, som kokosnötsskal. Att lägga till tropiska blommor eller drink paraplyer är också ofta används tiki bar cocktail dekorationer. Om baren är pirat-tema, "juvelen" bägare är en rolig idé.

Sittplatser

När du utformar en tikibar, ingå komfort och avkoppling i planerna som sittplatser. Mer än bara barstolar, kan vadderade gräsmatta stol och liggvagnar användas. Vissa ön tiki-barer har gungor i stället för barstolar, och Skärmtak som omger området. Sand på marken är en annan touch att få äktheten av tiki bar atmosfären.

Belysning

Vissa tiki-barer avstå från elektricitet och använda tiki ficklampor istället. Många människor placera blomman-formade eller små, färgade julbelysning runt baren ram. Ljusen på baren kan vara en extra belysning touch också.

Dekorationer

Tiki-barer kan dekoreras i flera olika teman, till exempel hula eller surfing. Vissa människor används totem polacker och polynesiska masker för att sätta i södra Stilla havet atmosfären, medan andra dekorera med pirater och papegojor. Någon Karibien tema kan vara används också, såsom med mexikansk eller Jamaican dekorationer.

Musik

Musik är en viktig aspekt att skapa den perfekta tiki bar atmosfären. Plåtfat, tribal trummor och hula musik används ofta. Andra spelar reggae, Jimmy Buffett, Latin jazz eller exotica musik i bakgrunden.