mynewspapers.net

Ominstallation av vaio centralSony Vaio Central programmet är förinstallerat på vissa modeller av Vaio stationära och bärbara datorer som kör operativsystemet Windows XP. Om Vaio Central programvaran har tagits bort eller avinstalleras från datorn Sony Vaio, kan den laddas ner från webbplatsen Sony och installerat på ditt system. Efter ominstallation Vaio Central på datorn Sony kommer att programvaran vara fullt funktionell och klar för användning.

Instruktioner

• Starta din Sony Vaio-dator och logga in i Windows XP med ett "administratörskonto". Ansluta datorn till Internet.

• Öppna en rekommenderad webbläsare och navigera till hämtningsplatsen Vaio Central (se länk i resurser). Klicka på knappen "Kör" när Nedladdningsfönstret öppnas. Vaio Central installationsguiden öppnas så snart filen har överförts.

• Klicka på knappen "Nästa" längst ner på installationsskärmen som öppnas. Klicka på knappen "Jag godkänner" längst ned på skärmen för att acceptera licensavtalet Vaio Central programvara. VAIO Central börjar installera på datorn.

• Klicka på knappen "Slutför" när installationsprogrammet meddelar dig att Vaio Central har slutfört installationen på datorn. Starta om datorn och Vaio Central kommer att fullständigt installerade och tillgängliga att använda.