mynewspapers.net

Om vräkning meddelanden och varningsbrev för hyresgäster

Om vräkning meddelanden och varningsbrev för hyresgäster


Under loppet av ett förfarande för vräkning, måste hyresgästen få särskilda meddelanden och varningar så att hyresvärden kan undvika en fall uppsägning. De flesta stater har särskilda riktlinjer på typerna av brev och meddelanden, samt lämplig metod för service, i deras hyresvärd och hyresgäst fungerar.

Typer

En hyresvärd kan skicka varningsbrev att informera hyresgäster när de bryter en klausul om hyresavtalet, är bakom på hyran eller orsakar problem. En hyresvärd skickar varningsbrev att försöka få en hyresgäst att ändra sitt beteende eller åtgärda problem innan du går till domstol. Ett varningsbrev kan följas av ett meddelande om uppsägning av hyresavtalet om hyresgästen inte åtgärdar problemet. Varningsbrev behövs inte lagligt innan en hyresvärd skickar hyresgästen ett varsel om uppsägning. En vräkning meddelande kan vara en av två typer. Ett meddelande om uppsägning eller varsel att sluta kallas ibland en vräkning meddelande, som det löser sig hyreskontraktet mellan hyresvärden och hyresgästen. Detta tillkännagivande serveras innan hyresvärden går till domstol för att ansöka om en vräkning. En faktiska vräkning meddelande betjänas av en sheriff efter en vräkning fall går till domstol. Detta meddelande har flera olika namn, beroende på rättsfallet som förordnande om besittning eller förordnande om återlämnande. Vräkning meddelandet som sheriffen levererar informerar han kommer att bli fysiskt vräkta från egenskapen om han inte lämnar hyresgästen.

Krav

Varningsbrev är ett informellt sätt att lösa en situation innan hyresvärden äger en hyresgäst till domstol, så lagar har inga specifika krav på dessa typer av meddelanden. Uppsägningsmeddelandet är inte en juridisk form, men den behöver flera stycken för att vara juridiskt giltigt i vräkning domstolen, om processen går som långt. En typisk uppsägningsmeddelandet inkluderar hyresvärdens namn och adress, hyra enhetens adress och hyresgästens namn, orsaken till uppsägning, tillkännagivandet var delges, den dag hyresavtalet upphör, en lösning på problemet och hyresvärdens underskrift. Den formella vräkning stämningsansökan beviljas genom domstolen om en hyresgäst inte lämnar efter en vräkning dom har beviljats. Stämningsansökan skickas till sheriff eller konstapel, som beviljas tillfällig myndighet att vräka hyresgästen från enheten.

Orsakar

Varje stat har sina egna hyresvärden och hyresgästen lagar, så vräkning orsakerna varierar från stat till stat. De tre vräkning orsaker som gör att de flesta stater är vräkning för utebliven betalning av hyra, vräkning för olaglig verksamhet och vräkning för att bryta en klausul om hyresavtalet. Bryta hyresavtalet ingår att föra in obehöriga hyresgäster, Tillåt sällskapsdjur i en nr-husdjur fastighet eller att underlåta att följa hyra reglerna fastställs i hyresavtalet. Med undantag för kortfristiga hyresavtal, som arrendekontrakt, månad för månad eller vecka till vecka, kräver de flesta stater en orsak att sluta en fast längd hyresrätt innan termen.

Tidsram

Uppsägningsmeddelandet ger en hyresgäst någonstans från tre till 90 dagar för att avhjälpa situationen eller flytta. Viss tid på sig beror på orsaken till uppsägning, med uppsägning vid utebliven betalning eller olaglig aktivitet kör mycket kortare än vräkning för att ignorera en leasingperioden. Domstolen beslutar om varsel längden för en fysisk vräkning meddelande, som hyresgästen kan ha förmildrande omständigheter som motiverar ett längre än normala tid att flytta ut.

Fördelar

Varningsbrev spara hyresvärden kostnaden för att föra en hyresgäst till domstolen och betala advokatarvoden och marknadsföring avgifter involverade i att hitta en annan hyresgäst. Ett varsel om uppsägning kan också hyresvärden att undvika att gå till domstol för vräkning som hyresgästen lämnar hemmet. En stämningsansökan har hyresvärden eftersom han inte har till vänta för hyresgästen att lämna på hennes egen efter en vräkning dom. Att minska väntetiden kan hyresvärden att förbereda enheten för nästa hyresgäst.