mynewspapers.net

Om Vintage skåp hårdvara

Om Vintage skåp hårdvara


Lägga till vintage design stil till ett kök eller badrum är ett bra sätt att få en antik eller äldre utseende till en ny plats. Vintage skåp hårdvara lägger till designelementet genom att göra ett utrymme visas mer antika och nostalgisk. Införliva vintage hårdvara till ett kök eller badrum kommer att lägga till stil och förgyller alla vardagsrum.

Betydelse

Vintage skåp hårdvara används i kök och badrum lägga till klassisk charm och karaktär, skapa en hemtrevlig känsla och vara funktionell och praktisk på samma gång. Ofta är en del av maskinvaran eftertraktade att fylla i eller replikera trasiga eller skadade antika hårdvara som redan är på plats för att lägga sista handen på skåpen. Vintage skåp hårdvara kan vara autentiska bitar som har bärgats eller konserverade eller de kan replikeras för att se ut exakt som originalet.

Funktion

Vintage skåp hårdvara används för innehav en skåpdörren tillsammans, svänga eller dra en skåpdörren och även som en dekorativ accent till skåpet själv. Vintage betraktas brukar som något som är över 30 till 40 år gammal men kan också gränsen med övervägs antika om objektet är ovärderliga eller har stort värde. Allt över 50 år gamla är allmänt ansedd antik men kan införlivas i vintage stil. Vintage skåp hårdvara används ofta i kök eller badrum som har målats eller renoverade för att ge bort ett utseende och stil som går över 30 år tillbaka. Många husägare och designers som införlivar landet eller viktorianska inredning i deras kök och bad vill använda vintage skåp hårdvara så att design teman samordna i hela hemmet.

Typer

Några av de mest populära bitarna av vintage skåp hårdvara bitar är bin drar, CAB gångjärn, låda drar, hjul, rattar och reglar. Octagon-formade glas stil rattar var mycket populära i slutet av 1800-talet och är fortfarande till datum men förkroppsligar en klassisk, rik stil som är eftertraktade av viktorianska och vintage inredare. Solid tenn eller mässing knoppar eller gångjärn är ganska dyr men mycket populär för att uppnå en vintage look. Silverpläterad oval lås är populära för köksluckor och skåp dörr kan vara låst och låst och skapa tilltalande inredning också.

Funktioner

Vintage skåp hårdvarufunktioner inkluderar färger glas knoppar och målgång i hårdvaran. Medan många mässing gångjärn och knäppe har målats med åren, kan de tas bort och måla strippad för att återställa ursprungliga glans och struktur. Glas knoppar kommer i ett urval av färger med ljusgrön och aqua blå att vara det mest populära valet ska placeras på ett badrum fåfänga skåp.

Effekter

Vintage skåp hårdvara, renoverade eller replikerade hårdvara väcka en känsla av vintage känsla till inredning av kök eller bad eller där skåpen kan vara. När skåp har restaurerat eller gjorts ska visas vintage, är hårdvaran pricken som ofta behövs för att sammanföra en titt. Införliva en vintage look av renovering hårdvara eller köpa replikat kan spara pengar i stället för att köpa äkta vintage hårdvara från en antikhandlare.