mynewspapers.net

Om tårta dekorationer med hjälp av plast träd

Om tårta dekorationer med hjälp av plast träd


Om du letar efter dekorationer att lägga till din cake topper, överväga att använda plast träd i naturen. Plast träd finns i olika färger, former och stilar, och används för både födelsedagstårtor och holiday kaka utsmyckning. Små plast träd finns från kaka utsmyckning och hantverk butiker, och även i avsnittet leksak i varuhus. De tar en tre dimensionell element till någon tårta som de läggs till.

Stilar och teman.

Plast träd som används för kaka utsmyckning och kaka toppers finns i många olika stilar och teman. Dekorera semester och vintern tårtor med miniatyr julgranar eller en skog av snö toppad Gran. Leta efter palmer för beach tema kakor och för sommaren partier. Små plast fruktträd, som äpplen, är bra som accenter för gården kaka toppers. Gruppera träd i en skog eller använda som en oberoende bakgrund för en liten utomhus landskap. För cupcakes leta efter små plast träd som kan vara fast enkelt på glasyr.

Material

Plast träd som köps från kaka utsmyckning företag kommer att göras från material som är mat säker. Små träd finns också i avsnittet leksak i de flesta varuhus, finns i påsar med små soldater eller husdjur. För leksaker som används som tårta dekorationer kontrollera varje träd är fast plast, som inte har rörliga delar eller metall skruvar som kommer att beröra glasyr. Om det är rörliga delar till plast träd, använda en liten bas att hålla frosting från att störa delarna. Skär ut en liten kartong disk och placera den på toppen av kakan för användning som en bas för leksak landskap, som kan skydda de små träd och leksaker från varandra.

Storlek

Hitta storlek för alla plast träd som är lämplig för tårtan och alla andra dekorationer på den. Använda en skala som är liknande för andra bitar eftersom plast träden ser mer realistiskt om proportionerna av bitarna ser naturliga. För små tårtor eller cupcakes med endast träd på dem, såsom en enda Palm eller en grupp av granar, hålla ner för att förhindra cupcakes eller enda lager kaka från välter från vikt eller höjden av plast träden.

Färg

Plast träd har grön färg till dem, med några att ha bruna stammar eller svart koffertar för en mer realistisk utseende till landskapsarkitektur. Men för nyckfull kakor ser för ljust färgade eller neon färgade träd, löv och grenar. Dessa stilar av träd gå bra med topsy nedvänd kakor och fairyland scener där en viss färg är i fokus. En gård scen ska ha naturtrogna färgad plast träd på tårtan, men en ljust rosa och lila imaginära landskap kunde införliva pastell färgade träd och blad till en fantasifull scen.