mynewspapers.net

Om symtom på dålig cirkulationDålig cirkulation uppstår när blodflödet är begränsad till vissa områden på kroppen. Ben, hjärta och hjärna kan drabbas av allvarliga konsekvenser om dålig cirkulation lämnas obehandlade. Vidta åtgärder för att förbättra dålig cirkulation och minska symtomen.

Causese av dålig cirkulation

Dålig cirkulation orsakas ofta av Perifer kärlsjukdom (PVD) eller Perifer kärlsjukdom (PAD). Båda villkoren är allvarliga och kräver åtgärder för att kontrollera symtomen och ta itu med problemet. Perifer kärlsjukdom orsakas när blodkärlen på utsidan av hjärtat eller hjärnan smala och hindra blodflödet. Perifer artärsjukdom utvecklas när fetthaltiga avlagringar bildas på insidan av artären väggar, sakta blodflödet.

Identifiera dålig cirkulation

Vet symtom på dålig cirkulation så att du kan vidta åtgärder för att bekämpa problemet. -Kalla fötter och händer - kramp i vadmusklerna medan vaken och sovande - kramp i ben, fötter och skinkorna när active som blir bättre med resten - svullna och ömmande och trötta fötter - fötter och händer somna - åderbråck - hud som blir blå, röd eller blek - infektioner som är långsamma att läka eller läka inte alls

Riskfaktorer för dålig cirkulation

Din läkare kommer att köra tester som kan innehålla en medicinsk examen, fysiska, röntgen och Mr till diagnos villkoren i samband med dålig cirkulation. När diagnosen görs, måste du vidta åtgärder för att rätta till problemet. Om de lämnas obehandlade, dålig kan cirkulation leda till allvarliga problem som blodpropp, hjärtinfarkt, stroke och demens. Vissa villkor som leder till dålig cirkulation är diabetes, högt blodtryck och högt kolesterol.

Effekterna av dålig cirkulation

Förstå symtom på dålig cirkulation och talar med din läkare om problemet ger inblick i fastställande av villkora. Behandlingsalternativ är mestadels livsstil med och få regelbunden motion, rökstopp, inte sitta under långa perioder utan att flytta, sänker kolesterol och blodtryck och att hålla dina fötter och händer varma. Om du är diabetiker, är att hålla ditt blodsocker inom normalområdet det bästa sättet att lindra cirkulationsproblem. Personer med högt blodtryck och högt kolesterol kommer också nytta av medicinering som hjälper blodflödet.

Betydelsen av dålig cirkulation

Alla måste förstå symtom och faror som är förknippade med dålig cirkulation. Om du lider av något av de symtom som nämns i denna artikel, Sök läkarhjälp. Dålig cirkulation kan behandlas och livskvalitet förbättras.