mynewspapers.net

Om Strivectin HS djup skrynkla Serum

Om Strivectin HS djup skrynkla Serum


Historien om StriVectin är unik bland kosmetikaföretag. i själva verket företaget inte hade för avsikt att göra skrynkla behandlingar eller ens ansiktshud vård produkter. Företagets första produkt, StriVectin-SD, började som en enkel sträcka varumärket grädde. När forskare upptäckte att produktens aktiva ingrediensen var effektiva för att minska utseendet av rynkor, förändrat ryktesvägen och massiv försäljning företagets kurs. Sedan denna upptäckt i 2002, har företagets produktlinje utökats med detta djup skrynkla serum.

Syfte

StriVectin-HS termalbad djup skrynkla Serum fordran till vara den första "thermophyllic" serum för att bekämpa rynkor. Som framgår av prefixet "thermo", aktiveras detta serum med värme. Den är utformad för att tränga igenom epidermis, det yttre lagret av huden, rakt igenom till dermis. Där, i denna djupt nedre lagret bekämpar serum rynkor där de bildar. Det hävdar att minska synligheten för veck, porer, linjer och andra huden brister.

Hur rynkor bildas

Ytskiktet av huden, epidermis, är tunnare och styvare än lagret under den, kallas dermis. Dermis är tjock och mjuk och kommer att krympa naturligt som du ålder. När dermis krymper i storlek, dess rörelse bildar rynkor på den lösare yttre lagret av huden.

Hur detta serum hjälper

StriVectin-HS termalbad djup skrynkla Serum syftar till att stärka huden på den nivå där epidermis möter dermis, innerst inne inne där rynkor form. Enligt tillverkarens specifikationer börjar serum arbeta på basen av dina djupaste rynkor, lyfta dem från dermis upp till överhuden och minskar skarpa utseendet på linjer och veck.

Rekommenderad användning

Tillverkaren rekommenderar denna formel för alla hudtyper. Använd formel två gånger om dagen till att börja med tills du märker förbättring leta i djupa veck och rynkor. När du har uppnått det utseende du vill ha den med kontinuerlig användning av serum tre gånger i veckan. Du bör använda detta serum efter all smink och andra krämer har tvättats bort; på morgonen, Använd detta serum innan din fuktkräm, solskydd och makeup.

Ansökan teknik

Serumet ska tillämpas med fingertopparna, direkt till oroshärdar du vill behandla. Badda serum på och vänta på att torka. Medan du väntar, kör en flanell under varmt vatten och vrid ur den. Tryck på duk i ansiktet; dess värme kommer att aktivera serum. Efter 30 sekunder, ta bort duken och försiktigt torka ansiktet.