mynewspapers.net

Om spindlar i South Carolina

Om spindlar i South Carolina


Arachnophobia är en gemensam rädsla i de flesta amerikaner eftersom landet har över 3 000 olika arter av spindlar upptäckt. South Carolina är hem för hundratals av dessa spindlar och alla arter som lever i South Carolina har ännu inte identifieras eller upptäckt. Det finns alltför många spindlar vill referera till i denna artikel, kommer att vi granska vissa spindlar som finns i South Carolina att ge dig en översikt om dem.

Typer

Om spindlar i South Carolina


Är att South Carolina omfattar många arter av spindlar, finns det en uppsjö av som att tala om. Dessa spindlar sträcker sig från den vanliga sorten korsspindel till inte så vanliga letar Crablike taggiga Orb vävare. South Carolina state spindel, Carolina Wolf Spider är en spindel till skillnad från många andra. Carolina Wolf Spider använder dess hastighet och syn på natten att jaga och nedsliten sitt byte istället för web vävning. Andra spindlar som finns i South Carolina är den välkända svarta änkan, purseweb, luckan spindlar och tarantula.

Storlek

Om spindlar i South Carolina


Alla spindlar kan variera i storlek beroende på art, kön, ålder och konsumeras mat. Till exempel är Carolina Wolf Spider den största wolf spider i Förenade staten av Amerika och en av de största wolf spindlarna i världen. De flesta spindlar kläcks ur sina ägg och ser ut som en mini replik av sina föräldrar. Som nyfödda spindlar växa genom konsumtion av näringsämnen och andra faktorer, kasta de deras hud.

Identifiering

Spindlar i South Carolina har inte alla identifierats ännu göra extremt stora landskap för dem att röra och deras storlek. Alla spindlar har åtta ben, två midsections och åtta ögon som reflekterar ljus i mörkret. Hålla en ficklampa i ögonhöjd på natten när miljöprövningens för dessa varelser kommer att hjälpa för att reflektera ljuset i ögonen från deras. På grund av de olika arterna av spindlar kommer att de har olika utseenden, färger och storlekar. Även om du kanske inte kan veta den exakta arten av spindlar, att veta att de gillar att inrätta butik i rörig mörka områden kommer att ge dig insikt att bära sannolikt de kommer att vara.

Missuppfattningar

Spindlar har medfört många myter hela tiden och olika kulturer. Vissa säger att en spindel som skonas i ett hus är lycka medan andra pekar på den svarta spindeln hittas i ett hus är ett tecken på döden. Vanliga missuppfattningar av spindlar i South Carolina och över hela USA är emellertid att spindlar jaga människor eller krypa in i munnen medan du sover. När det gäller den skrivande spindeln i South Carolina tror man ofta att om ditt namn kan göras i sitt nät, du kommer dö.

Varning

Om spindlar i South Carolina


Även om majoriteten av spindlar i South Carolina inte har en dödlig bett som svarta änkan, känd för sin röda timglasformade stämpel på buken eller brun enstöring, som ser brunt och lite lurviga, finns det fortfarande anledning till försiktighet. Varje person har ett varierande svar på bett av någon spindel och kan vara allvarligt allergisk. Därför bör alla spindlar respekteras och behandlas som farligt. Var noga med att undvika biter titta innan du når för att se till att du inte sticker in handen i slående spänna av en spindel som du inte kan se.