mynewspapers.net

Om skriva & att få din eBok publiceradeEn e-bok på nästan vilket ämne är bara ett par klick bort. Författare över hela världen vinst dagligen från deras online publishing ventures. Hitta hjälp för att få dina idéer från huvudet till Internet kan vara lätt, alltför.

Definition

Snarare än att gå till ett bibliotek eller bokhandel för en sidvändare, skanna läsare av e-böcker innehållet på en datorskärm eller annan elektronisk utrustning. Författarna och marknadsförare erbjuda dem till försäljning, leverera dem via e-post eller genom att ladda ner direkt från Internet, enligt Internet baserade mammor.

Som kan göra det?

Om du har en idé som andra vill lära sig om, kan du bli en Ebook författare. Bevisa din myndighet genom att publicera artiklar på ämnet, drift onlinekurser, frågar granskare att främja din eBok och göra intervjuer på ämnet, Internet baserade mammor råder. Framgångsrika Ebook författare ser att expandera sin verksamhet till fler människor, dela ett meddelande som ingen annan har erbjudit och få ett snabbt hopp om att få information till allmänheten. Om du vill tjäna pengar och främja en idé, produkt eller tjänst, Ebook publishing kan vara för dig, säger WritersWrite.com.

Writing

Om skriva & att få din eBok publicerade


Från början, se projektet som säljer verktyg. En målgrupp och skriva direkt till den. Lägga kraft på rubrik och inledning så du kan veva in läsare och potentiella köpare. Att få lite åsikter från andra innan du sätter ebooken online gör det också starkare, rekommenderar WritersWrite. Välj ett ämne du älskar och kan utveckla med myndigheten. Innehållet måste också stanna färsk och relevant, som kan ge Ebooks ett ben över traditionella bok förlag, som kan ta år att få i tryck. Gör forskning så du känner dig säker på kunder kommer att vilja läsa och köpa ditt arbete, Internet baserade mammor säger.

Marknadsföring och publicering

Skapa en webbplats som ägnas åt ebooken och dess ämne, att se till att det fyller en nisch och kommer att få träffar från folk letar efter vad du ger. Programvara och konkreta råd som hjälper är tillgänglig online, enligt webbplatsen Self Publishing. Du kan också få din eBok som anges på en webbplats som används av internetmarknadsförare som rekommenderar e-böcker till andra, även om de kommer att ta en bit av vinsten. Det sista steget bör ett pressmeddelande om din bok att öka dina chanser att lyckas, tillägger publiceringswebbplatsen.

Fördelar

Om du skriva och sälja din Ebook till rätt målgrupp, kommer att du utnyttja en snabbt växande del av Internethandel. Människor som hittar information som är ny, fräsch och behövs lätt betala för det, säger Internet baserade mammor. Publicera din egen Ebook undviker utanför förläggare och redaktörer, tillåter större potentiella vinster och skapar en färdig lista med stödjande läsare, enligt Self Publishing.