mynewspapers.net

Om överdimensionerade cykel sittplatser

Om överdimensionerade cykel sittplatser


Oavsett om du är en hängiven cyklist eller bara en gång i veckan casual ryttare, har du förmodligen upplevt obehag med standard sätet. De flesta är bara för mager att vara bekväm. Det finns en bra lösning för problemet--en överdimensionerad cykel sits.

Betydelse

Kvinnor tenderar att ha mer problem med smalare säten än män. Detta är främst eftersom sätet inte passar dem i höfterna. Vissa män har också problem med trånga säten, som kan orsaka tryck på könsorganen och skapa bedövande eller ens fertilitetsproblem. Om säte inte är tillräckligt bred, bär ben som du sitter, kallas Ossis tuberosites, inte vikten, överföra den istället till mjukdelar mellan benen.

Typer

Leta efter en överdimensionerad cykel sits med en fördjupning i mitten. Depressionen sätter trycket tillbaka på området innebar att stödja din vikt. Flera stora cykel sittplatser har en depression på sadeln, inklusive de från Extra djup lättnad zon.

Funktioner

Hitta överdimensionerade cykel sittplatser i två separata kuddar. Dessa passar ergonomiskt under den "sit ben" av även de med de största ben strukturerna. Två justerbara kuddar flytta oberoende så kan du direkt där sätet träffar din anatomi. De flytta i sidled och luta så att du kan hitta den mest bekväma positionen. Den ursprungliga lätt sits är en modell som har delat kuddar.

Förebyggande/lösning

Näsa-mindre rektangulär säten är mer som sitter på en parkbänk. Oavsett om du rida en mountainbike med din kroppsvikt skiftade på framsidan, eller är en casual kryssare som sätter hans kropp i en tillbakalutad ställning, kan rektangulär cykel sätet vara perfekt. Dessa platser har inte horn och är oftast platt. Ett exempel på hornlösa överdimensionerade cykel sittplatser är från verkliga platser. De erbjuder en extra bred version av denna modell. Detta är bra för både mountainbike-åkaren och casual cruiser. Det finns bredder mellan 12 till 20 inches.

Överväganden

Kolla in extra stora säten med rygg. Några ser ut som en traktor plats och andra som en bekväm stol. Ofta kallas en bänk, kommer kontur sadeln i större varianter.

Effekter

Ergo-Lycra Gel sadeln är bekväm och rymlig nog för alla. De flesta människor hitta detta överdimensionerade cykel säte inte skapar trycket i grenen.

Potentiella

Uppblåsbara överdimensionerad cykel placera från LivingXL.com kan fungera lika bra. Dessa platser har luftfjädring och en luftpump som veck under sätet så du enkelt kan justera trycket. Denna typ av säte passar de flesta cyklar, inklusive motionscyklar, och rymmer 300 pund.