mynewspapers.net

Om nötkött bringan

Om nötkött bringan


Beef brisket är ett utmärkt skära av kött för långsam tillagning. Corned beef och pastrami görs från beef brisket. Bringan är också bekant som grytstek och, naturligtvis, rökt eller grillad bringan. Alla dessa rätter är saftiga och anbud när vi äter dem, men nötkött bringan är faktiskt en ganska tuff skära av kött som behöver ordentlig beredning och matlagning för att omvandlas.

Typer

Om nötkött bringan


Beef brisket kommer från musklerna på lägre bröstet en ko, precis ovanför frambenen. Bringan delas vanligt in i två mindre nedskärningar kallas det första snittet och främre snittet, eller plana snitt och deckel. Den första snittet eller plana snitt är mindre mört än den främre snitt eller deckel. Men båda delar av bringan är rik på kollagen, vilket gör köttet tufft. Långsam tillagning bryter ner kollagen, vilket gör köttet mört och intensivt smaksatt.

Funktioner

Mest mört nötkött bringan, välja ett väl marmorerat snitt av kött. Tycker köttet i det för att se om det är följsamma. En stel eller alltför fast bringan blir hård. Lämna det yttre lagret av fett på bringan under tillagningen för att lägga till smak och ömhet till köttet. Om du vill minska fett i din beef brisket recept, trimma endast en del av fettet. Också, om du trimma fett från nötkött bringan, du behöver att förkorta tillagningstiden att hålla köttet torkar ut. Bringan blir i slutändan inte lika anbud om fettet är trimmade.

Potentiella

Beef brisket är smakrik på egen hand och behöver inte komplicerat krydda, men det är också en robust kött som kan stå upp till nästan alla recept som du har i åtanke. En enkel krydda kan göras med salt, peppar, lök och vitlök. Om du inte rökt bringan över en eld, kan du gnida flytande röksmak på köttet innan tillagning. Om du gör en rökt eller grillat bringan, förbereda barbecuesås separat och servera den på sidan.

Överväganden

Beef brisket kan marinerade eller brined. Förutom att lägga smak till bringan, salt i marinaden eller saltlake lösningen bidrar till att möra kött av varva ner kött proteinmolekyler. Brined nötkött bringan blir liknar corned beef i smak och konsistens. De flesta recept rekommenderar saltning eller marinering bringan över natten eller i 8 timmar.

Processen

Långsam matlagning på en relativt låg temperatur är nyckeln till att bryta ner kollagenfibrer som gör beef brisket tuff. Rosta bringan på 149 grader Celsius i ca 1 timme per pund. Om du rökare din bringan, temperaturen blir lägre--oftast 93,3 till 121 grader celsiust-- och tillagningstid kommer att bli längre. I båda fallen koka bringan med den feta sidan så att smälta fettet rinner ner genom köttet eftersom det kokar. Bringan görs när det är gaffel anbud och har nått en innertemperatur på 85 grader Celsius. När du är redo att tjäna, skiva nötkött bringan hela kornet, i en liten vinkel.