mynewspapers.net

Om lantlig stil inredning

Om lantlig stil inredning


Cottage stil inredning skapar en mysig, välkomnande och avslappnad look som innehåller vintage poster och kan lyfta fram egenarten av de människor som bor i hemmet. Du kan skräddarsy stuga stil efter dina egna preferenser, gör det minimal eller upptagen och betona land, shabby eller vintage element av denna mångsidiga stil.

Historia

Om lantlig stil inredning


Som en distinkt stil av heminredning började lantlig stil som ett collage mer än en komplett stil. Fritidshus och stugor var ofta "dekorerad" med cast-offs från permanenta bostäder; Dessa mysiga, avslappnad, mishmashes möbler och tyger förvandlats till en stil av inredning. Stilen blev mycket populär på 1990-talet med anledning av "shabby chic" inställning till utsmyckning.

Typer

Om lantlig stil inredning


Cottage stil har några grundläggande komponenter men flera distinkta typer inom ramen. Dessa inkluderar land stuga, shabby stuga och vintage stuga. Typerna matchar deras namn; land stuga sätter fokus på lantliga tillbehör och tyger och grova möbler. Shabby stuga innehåller vita, mjuka och mysiga tyger och ett bodde i och väl älskade utseende. Vintage stuga gör en stil av med vintage artiklar, tillbehör, tyger och möbler från något område; Det drar ihop komponenterna genom att upprätthålla en ljus och neutral bakgrund.

Funktioner

Om lantlig stil inredning


Du hittar alla eller några av dessa funktioner i någon stuga stil inredning: ljusa färger, massor av vita och ljusare neutrala nyanser av färg och tyg rottingmöbler tändare, stoppade möbler snarare än tunga stoppade bitar överdrag sliten färg på möbler och tillbehör Breezy fönsterbehandlingar, skir och lätta bekväma kuddar och tyger Vintage tillbehör och utskrifter

Effekter

Om lantlig stil inredning


Cottage stil tenderar att sätta människor till mods på grund av dess betoning informella och mysiga lever stället minimalistisk perfektion eller bildsköna inredning. Cottage stil fungerar utmärkt för familjer med små barn, som överdrag kan tas bort och tvättade och slitna utseendet på möbler och tillbehör kommer inte att förstöras av frekvent användning eller barnens kladdiga fingrar. Cottage stil är bra för avkoppling och att skapa en hemtrevlig och välkomnande miljö. Det behöver inte vara rörig, men du kan ta med så många tillbehör som du vill. Cottage stil lämpar sig väl för individuella tolkningar och ändå lyckas bibehålla en konsekvent, stuga känsla.

Överväganden

Om lantlig stil inredning


Om du vill börja inreda med lantlig stil, drabbades loppmarknader och loppisar. Titta på din egen källare och hitta objekt som kan målas eller används på ett annat sätt. Vad vintage skatter har du dolda bort i lådor som kan tog fram i ljuset och användas som funky tillbehör eller kul-bonader? Ta en stack av stuga stil inredning böcker eller tidskrifter för idéer. Du hittar samma stil i böcker om förkasta, loppmarknad inredning, shabby chic och modern land.