mynewspapers.net

Om lådan löpare

Om lådan löpare


Låda löpare hjälpa flera byggnad förfaranden, design och inredning. Använder dem gör de dagliga uppgifterna enklare runt huset och hjälper till att upprätthålla vissa rum i hushållet som kök och badrum. Förstå vilken typ, är samt funktion, storlek och design, av låda löpare att få för dina specifika behov viktigt.

Funktion

Låda löpare funktion att hjälpa lådor av varje storlek och stil öppna och stänga enkelt och smidigt. Lådan vilar på dessa löpare inom den omgivande trä. Arbeta tillsammans, använder löparna sina spår för att glida fram och tillbaka varje gång öppnas eller stängs. Det finns ett gångjärn på själva ryggen så att lådorna inte glider helt av. De hjälper också skydda insidan delar av möblerna som lådan, från att bli repad eller slitits ner genom att gnugga de två hårda material tillsammans utan en löpare.

Funktioner

Om lådan löpare


Två separata låda löpare behövs vanligen att installera på lådor. De äger två rektangulära rakt metall pinnar med ovala hål ner sidorna av dem för skruvar. Löpare likna brukar en rektangel med en sida saknas. Dessa var kopplade till ena sidan av lådan och skruvade på tight. De är smorda med olja eller paraffin vax för att fungera smidigt och effektivt. De är lätta att fästa och oftast bara behöver hjälp av en skruvmejsel och en nivå för att installera.

Typer/användningsområden

Låda löpare bistå funktioner i hela hela hushåll. De används i köket för skåp, frys lådor, lådor och apparater. De används i badrummet för lådor, samt på en byrå i sovrummet. Kontor använder låda löpare ständigt för arkivskåp, regelbundna skåp, skrivbord lådor och skafferi lådor. De mest populära material som de kan konstrueras av är metall, plast, stål, trä och rostfritt stål. Låda löpare är tillgänglig för alla hushåll och inkomster, oavsett om du vill köpa de billigare versionerna eller mycket dyrt. Det beror på kvaliteten önskas och utseendet på ditt hem inredning. Lyckligtvis, de billigare låda löparna fungerar precis lika bra som dyrare, men du kan behöva byta ut dem oftare. Dyrare låda löpare stödja tyngre när lådor är fullastad, full expansion (så du kan se till yttersta hörn av lådan), bättre kvalitetsmaterial och motordrivna stöd. Motordrivna stöd innebär att när du börjar att öppna en låda, det kommer att driva sig själv framåt eftersom det har anat att du vill att lådan öppnas. En liten push när du är klar, och lådan stängs på egen hand.

Storlek

Storleken på lådan löpare beror helt på storleken på lådan. Detta kan variera från en liten låda 6 tum och en stor låda 4 fötter. De kan modelleras för storlek, hållbarhet och väder ändamål (till exempel en fuktig eller extremt torr miljö bestämmer hur ofta de låda löparna bör smörjas). De kan variera från en 1/2-tums bred till 4 inches bred. För större maskiner, kan låda löpare göras till mycket större storlekar också.

Fördelar

Löpare för lådor erbjuder enorma fördelar, inte bara för villkora av möblerna det hjälper, men också för hanterbarheten. Det hjälper människor att spara mycket tid under deras vardagliga livsstilar och skapar en mer stabil och eleganta utseende av möbler också. Även utan låda löpare, stora bitar av trä måste tvingas fram och tillbaka i deras håligheter och som kan riskera skada, som lappa av möbler faller på någon eller flisor.