mynewspapers.net

Om koppar köksredskap

Om koppar köksredskap


Koppar är känd som en utmärkt dirigent för matlagning värmen---särskilt i stekpannor. Koppar Köksartiklar rivaler de flesta andra typer av köksredskap på marknaden idag men saknar popularitet på grund av dess pris tag. Koppar typiskt varp inte eller paus kan men patina. Det är mycket eftertraktade på grund av dess långvarigt slitage. Här Kksartiklar har förmågan att värma enhetligt och två gånger så varmt så många andra vanliga bitar av köksredskap.

Typer

När du köper koppar köksredskap från kommersiella cook ware företag, vet att många är massproducerade. Detta innebär att de har färdiga formulär där kastruller är enkelt byggda. De flesta är hållbara och att hålla flera år av användning. Hand hamrade är ett äkta sätt att få en hög kvalitet bit av köksredskap. Enskilda hantverk och hamrade effekten syns synligt på denna typ av köksredskap. Den mest eftertraktade och dyra bitar av koppar köksredskap är de som anses ofodrad. Ofodrad koppar köksredskap är en solid bit av koppar i hela hela pannan---inklusive handtag. Mest koppar köksredskap är fodrad längst ner eller sidorna med tenn eller rostfritt stål. Detta ger ett mer prisvärt sätt för kockar och familjer att få en fin Köksartiklar ange---samtidigt fortfarande nytta av snabb värmen av koppar. Små.75 quart hand hamrad koppar sås kastruller börjar på runt £97 medan tillverkade varumärken är kosta runt £64. Några av de mest populära typerna av cook ware i koppar är kastruller, stek stekpannor och nederländska ugnar. Tarte Titins och socker melters används för att göra godis och bakverk. De flesta lock är mångsidig och kan lätt passa olika stekpannor och melters.

Användningsområden

Koppar Köksartiklar används främst för matlagning över en spis eller öppen låga. Allmänt är dess fördelar att värmen sprids jämnt och snabbt göra sautering och steka en lätt uppgift. Måltider är mer noggrant genomstekt och hög värme sears i smak. Candymakers njuta av koppar som ett sätt att värma och ta socker till en koka---vilket resulterar i fina godis konsistens och smak. Koppar köksredskap är också tänkt att sätta på displayen i köket. En kock kan vara lycklig att äga en bit av koppar och detta stycke generellt visar vilar på spishäll när inte i använda. Många kockar även hänga sina koppar köksredskap från rack ovanför spisen i köket.

Varumärken

En av de vanligaste koppar Köksartiklar beslutsfattarna är Mauviel. Ursprung i Frankrike, sätter Mauviel högsta standard för handgjorda koppar Köksartiklar används av kockar världen över. Ruffoni är en också en populär koppar skapare och uppfyller specialbeställningar och distribuerar sina köksredskap genom fina köksredskap tillverkare som Williams-Sonoma.

Samlarobjekt

Eftersom äkta mätas koppar fortfarande i gott skick eftersom åren går, är det vanligtvis vidare från generation till generation. Det är ovanligt att hitta bra begagnade koppar grytor på en loppis eller auktion. Några av de mer unika bitarna som Pommes Vapeur Pan värme vätskor, kött och fjäderfä över en öppen flamma eller spis. Detta stycke påminner om en lerkruka potten utom den använder en brännare för att söka värme. Den couscoussier är en typ av hand hamrad koppar pott som kockar couscous. Det är unikt i att couscousen är kokt på toppen medan längst ned i grytan kött kan gryta, lamm eller nötkött. Denna marockanska inspirerad potten har ett distinkt utseende och kan vara ganska dyr, ännu eftertraktade av samlare.

Vård

Ta hand om koppar Köksartiklar innebär att se till att lappa kyls helt före sköljning under annan temperatur vatten. Även om skevhet är sällsynt, inte är det rekommenderat att exponera koppar till stora temperaturförändringar. Trä köksredskap rekommenderas när matlagning med koppar som trä är skonsam mot koppar. Att hålla koppar torr och kratsade lätt med en mjuk trasa kommer att förhindra långsiktiga patina och missfärgning. Puts kan köpas på någon järnaffär och används för att polera och lysa tråkig koppar finish.