mynewspapers.net

Om keramiska mögel att göra leveranser

Om keramiska mögel att göra leveranser


Keramiska tillverkningen är att föredra av många konsthantverkare att skapa sådant som keramik, figuriner, porslin, skålar och andra objekt. Keramiska tillverkningen har utvecklats från kulturer av de grekiska, romerska, Maya och persiska epoker som var skickliga i keramik making; några av sina konstverk kan ses i museer idag. Många konsthantverkare gör keramik keramik för eget bruk och sälja online, i antikaffärer och på andra platser. Det finns en inlärningskurva att göra keramik keramik att bli skicklig på det. Men det finns enkla metoder tillgängliga för nybörjare.

Om keramiska mögel att göra leveranser

Metoder

Om keramiska mögel att göra leveranser


Keramiska keramik att göra innehåller tre metoder: hand-byggnadsmetoden, kastas metoden använder en drejskivan och slamgjutning. Vad du skulle vilja göra avgör vilken metod du använder.

Hand-byggnaden lera

Om keramiska mögel att göra leveranser


Bygga för hand använder en klump av lera som knådas, rullas och skulpterade i en färdig pjäs. De metoder som används i hand bygga inkluderar nypa potten, rulla ihop och platta gör. Varje formulering är något förklarande. Nypa potten innebär klämmande leran som du bildar det. Coiling är rullning av leran till långa ormar, som lade ovanpå varandra och sedan pressas ihop. Slabmetod är lera rullas ut till plattor och skär i former.

DrejskivanKasta lera använder en drejskivan. Detta rekommenderas inte för nybörjare, om att nybörjare deltar sessioner med någon som redan har erfarenhet av denna metod. Leran kommer sannolikt flyga iväg hjulet när den är påslagen eller kommer att kollapsa om för mycket vatten appliceras under gjutprocessen.

Flytande lera

Om keramiska mögel att göra leveranser


Använda en form med flytande lera är slip. Slip är hälls i formar och får torka. Detta är en vanlig metod som vid massproduktion.

Verktyg

Om keramiska mögel att göra leveranser


Alla metoder kräver sista handen gjort med verktyg som en penna, rengöring av verktyg, spoolie, akrylfärg och olika storlek penslar. Pennan är pekade med en liten boll på toppen och används för att sätta detaljer i leran. Det är bäst att ha en mindre och en större penna för olika detaljer. Verktyget rengöring blade är trekantiga i ena änden och en böjd skopa i andra änden för rengöring av torkad lera innan bränning. En spoolie är som en mascara trollstav och kommer att rensa de fina områdena. Köpa akrylfärg och borstar att måla leran efter detonationen. Glasrutor är nödvändigt för keramik objekt som kommer att hålla vatten. Glasyr kommer att försegla porös keramik. En finish spray krävs också. Några finish sprejer gör den färdiga produkten ser ut som porslin.

Diverse verktyg

Om keramiska mögel att göra leveranser


Andra förnödenheter som du kan behöva är plast bassänger med lock att lagra förnödenheter, en vatten bassäng för att skölja penslar, pappershanddukar och tidningen att torka upp spill och hålla arbetsytan ren, en naturlig eller syntetisk svamp för att jämna lera medan den är våt och ett förkläde att skydda kläder. Koner används i ugnen för att bestämma temperaturen. Torkarna är ugnar som används huvudsakligen för mögel att göra värma lera och bakar. Vissa konsthantverkare använda deras kök ugn också. Styltor används för att lyfta upp objektet från hyllan medan bakning för att hålla den från att fastna på hyllan. Använd en ugn tvätt för att bestryka hyllorna innan bakning för att hålla objekt från att bli fastnat på hyllorna.