mynewspapers.net

Om Fruit Punch

Om Fruit Punch


Saft är en dryck som åtnjuts av många människor för nästan varje tillfälle. Saft serveras ofta på sociala sammankomster, eftersom det är gott och ganska prisvärt att göra. Punch kan serveras antingen vanligt eller med alkohol, vilket gör det en mycket mångsidig dryck att servera i olika situationer.

Fakta

Saft är vanligtvis en kombination av juice, apelsinjuice, ananasjuice och citron-lime läsk. Frukt punch finns ofta på fester och duschar, som det är enkelt att göra och de flesta människor tycker om att dricka det. Punch kan göras och kylas med is eller med glass eller sorbet som många recept föreslår. Saft kan göras enkelt med bara juice, eller det kan vara alkoholhaltiga för mer vuxen-orienterade partier.

Funktion

Saft är en dryck som serveras att lindra törst på fester och andra sociala sammankomster. Det serveras normalt större partier på grund av dess ekonomi och god smak. De flesta saft serveras kyld i en stor skål, som det är lätt att blanda och servera på så sätt. Saft är en mångsidig dryck, vilket gör det anpassningsbara smak av någon publik.

Historia av

Punch är en dryck av antika persiskt ursprung. Den ursprungliga punch receptet var ett hopkok av socker, te, kryddor, citron, vatten och Arrak, en destillerad arabiska alkohol. Drycken var mycket populär bland sjömän av den brittiska Ostindiska kompaniet och spridning i hela Europa. Termen "punch" var första officiellt in i brittisk litteratur i det tidiga 1600-talet, även om det var en alkoholhaltig dryck också. Icke-alkoholhaltiga saft har utvecklats under senare år utan alkohol för funktioner där alkohol var förbjudet.

Identifiering

Saft är vanligen lätt att identifiera. Det är en juiced dryck, ofta röd. Punch kan vara en grumlig eller en klar dryck, beroende på vilka ingredienser som finns i den. Saft är normalt kolsyrade på att läsk eller ginger ale. Punch kan också ha fruktbitar i den. Saft serveras vanligtvis kall med is eller sorbet.

Typ

Saft kommer i en mängd olika typer, men det finns tre huvudkategorier: basic, alkoholist och sorbet. Grundläggande frukt punch är en blandning av juice, läsk och is. Det är den huvudsakliga typen eller saft serveras och är den mest populära. Alkoholhaltiga saft är i grunden samma som en vanlig saft, med tillsats av alkohol. Fruktjuicer och läsk blandas med vodka eller whiskey, att göra punsch en vuxen dryck. Sorbet frukt slag är en blandning av juice, läsk och sorbet eller glass. Sorbet kyler frukt punsch och gör det en smakrik, krämig drink.