mynewspapers.net

Om den Volkswagen Beetle Cabriolet

Om den Volkswagen Beetle Cabriolet


Volkswagen Beetle Cabriolet introducerades officiellt i slutet av 1940 och var inspirerad av både Adolf Hitler och Ferdinand Porsche. Den ursprungliga modellen, producerades med ändringar som görs i det genom åren fram till 1980. År 2003 infördes en ny version av Beetle Cabriolet som innehöll en mer kraftfull motor, bättre säkerhetsfunktioner och en förändrad utvändig design.

Historia

Den Volkswagen Beetle Cabriolet först infördes 1949, även om det inte gick under namnet "Beetle." Känd som The Heb, eller som typ 14A, det ritades av Josef Hebmuller och presenterat en 1131-cubic-centimeter, 25 hk motor. En annan VW Cabriolet, utvecklat av Karmann av Osnabrück, tillverkades också 1949. Denna version var först kallad typ 15 och senare fick namnet Karmann Cabriolet tills det blev känd som VW Beetle cabriolet. Denna version tillverkades fram till 1980. 2003 introducerade Volkswagen en ny generation av skalbaggen, inklusive en ny VW Beetle cabriolet.

Framsteg

Om den Volkswagen Beetle Cabriolet


Under åren, har VW Beetle Cabriolet genomgått en rad förändringar. I 1950, mekaniska bromsarna byttes ut av hydrauliska bromsar och en askkopp sattes in över knappen starter av fordonet. En 34-hästkrafter motor installerades i 1960, och toppfarten ökade till 87mph. År 1970 lades en 1,6-liters motor med 50 hästkrafter samt våren Framvagn. 1973 erbjöds Beetle Cabriolet endast som en typ 1303 LS, annars känd som "Super Beetle". Beetle Cabriolet var avbröt den 10 januari 1980 och återinfört 2003 som en del av den nya Beetle line-up.

Interiören har

Inre av den nya Beetle Cabriolet levereras som standard med en i-dash CD-spelare och en 10-högtalare radiosystem, samt iPod och MP3 kompatibilitet jämfört med äldre modeller som bara innehöll en AM / FM-radio. Startspärr III, en stöld avskräckande system, även levereras som standard. Startspärr III inaktiverar den Beetle tändning om något annat än den digitalt kodad nyckeln sätts i tändningen. Uppvärmda säten kommer också som standard.

Prestanda

Om den Volkswagen Beetle Cabriolet


En 2,5-liters, fem-cylindrig motor med 150 HÄSTKRAFTER levereras som standard i den nya VW Beetle Cabriolet som erbjuder 170 pund-fötter av vridmoment på 5, 000 rpm. Den ursprungliga modellerna innehöll endast 25-hästkrafter motorer. En standard 5-växlad manuell växellåda eller en sexväxlad automatisk växellåda med en manuell omställning läge erbjuds också i nya modeller. Framhjuldrev VW Cabriolet får 20mpg i staden och 28mpg på highway. Grundpriset för en VW Cabriolet är £17,153 från och med 2010.

Design

Den nya VW Beetle Cabriolet kommer i en mängd olika färger, med matchande stötfångare och dörr handtag färger, och har en övergripande kroppsvikt för 1473 Kilogram. Hjulbasen är 98.8 inches med en längd av 161.1 inches, en bredd på 67,9 inches och en höjd på 59,1 inches. Rundade fronten, finns på alla tidigare version av VW Beetle, har förblivit intakt. Alla modeller kommer med 16-tums lättmetallfälgar och en flyttbar soft-top som galvaniserat stål karossdelar. Nya färger blev tillgänglig för äldre modeller som börjar år 1975.

Säkerhet

Om den Volkswagen Beetle Cabriolet


Den nya Volkswagen Beetle Cabriolet levereras som standard med låsningsfria bromsar, fyra krockkuddar och varselljus. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar höjd justerbar säkerhetsbälten, ett däcktryck övervakningssystem, en hopfällbar rattstången, mot intrång sidokollision dörren balkar, elektronisk broms force distribution, mot intrång sidokollision dörren balkar, och automatisk låsning dörrar som aktiverar när fordonet träffar 8 mph.