mynewspapers.net

Om bröllop gratis Clipart att göra bröllopinbjudningar

Om bröllop gratis Clipart att göra bröllopinbjudningar


Bröllopinbjudningar är en nödvändighet, men de kan bli kostsamt. Crafty brudar eller de som vill spara lite pengar kan designa deras bröllopinbjudningar med hjälp av en dator och några grundläggande ordbehandlare programvara. Införliva inbjudan bröllop ClipArt ger det en tematisk utsmyckning som hjälper till att bryta upp texten.

Källor

Bröllop ClipArt finns ett antal online-företag och du kan ofta hitta dessa bilder gratis. Till exempel erbjuder Bridal Association of America en matris med bröllopstema ClipArt, som du kan ladda ner genom att högerklicka på bilden och spara den på skrivbordet. Dessutom erbjuder vissa ordbehandlingsprogram, som Microsoft Word, sina egna bilder i programmet. Sök efter "bröllop" eller en mer specifik term som "kyrkklockorna," "hearts" eller "duvor" att hitta bröllop-lämplig ClipArt redan på datorn.

Användningsområden

Bröllop ClipArt lägga till din inbjudan. Omfatta ett par sammanflätade hjärtan på toppen eller botten av inbjudan, till exempel. Välja bilder som matchar ditt bröllopstema. Om du är värd en avslappnad beach bröllop, ger ett par flip-flops eller en Palm gästerna en uppfattning om vilken typ av bröllop du har. ClipArt kan också ta upp blanktecken eller separata objekt i din inbjudan. Om din inbjudan har för lite text och mycket vitt utrymme, lägga till några smakfulla bilder för att piffa upp. Om du vill avgränsa din ceremoni och mottagning information, använda en bröllopstema kantlinje.

Placering

Lägga till ClipArt-bilder till din bröllopsinbjudan är enkel. Om du designar din inbjudan i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word, infoga ClipArt-bilderna med kommandot "Infoga bild". De idealiska platserna för ClipArt är i topp, botten och hörnen på din inbjudan. För att hålla ClipArt från att störa texten, inte figursätta text runt bilder.

Nackdelar

Dåligt valda bröllop ClipArt kan visas juvenil på en annars formellt bröllopsinbjudan. Därför är det viktigt att du väljer ut några smakfulla ClipArt och undvika cartoonish bilder. Jämväl, överanvändning av bröllop ClipArt kan distrahera dina gäster och ta ifrån den mest viktig del av ditt bröllopsinbjudan--texten.

Överväganden

När du väljer gratis bröllop ClipArt, överväga de element du använder på din stora dag och införliva liknande de på din inbjudan. Om du använder frukt i din hörnstenarna, lägga till bilder av samma frukt till ditt bröllopsinbjudan. Konsekvens är nyckeln när du väljer bröllop ClipArt.