mynewspapers.net

Om Beta-blockerare & viktminskningBeta-blockerare är receptbelagda läkemedel som är avsedda att hantera högt blodtryck och hjärtrusningar. Det finns många olika typer av beta-blockerare som labetalol, atenolol och metoprolol. Biverkningar från beta-blockerare kan göra det svårare för vissa människor att gå ner i vikt. Betablockerare kan förbättra hjärtan förmågan att koppla av och underhåll normalt tryck, men dessa läkemedel kan stoppa viktminskning genom att bromsa hjärtfrekvensen, vilket kan orsaka en person att känna sig trött oftare.

Effekter

Hjärtsjukdomar och högt blodtryck bör kontrolleras med läkemedel, och en person kan fortfarande gå ner i vikt på betablockerare. Att förlora vikt på dessa läkemedel kommer bara ta mer tid och tålamod. Biverkningar är också olika för varje person. Vissa människor kanske inte märker trötthet medan andra känner sig extremt trött på betablockerare. Tack och lov, det finns sätt att återfå styrka och uthållighet samtidigt hjärtat mediciner. Människor på dessa typer av läkemedel behöver ytterligare stöd genom kosten. Äter en mängd olika livsmedel inklusive järn-rika livsmedel som kyckling och fisk. För extra energi, kan du också ta b-vitaminer och spirulina. Spirulina är en blå gröna havet alger som är en stor källa till protein och andra vitaminer.

Tidsram

Hur lång tid det tar att gå ner i vikt på betablockerare beror helt på individen. Tidsramen är olika för alla. Doseringen som gör stor skillnad också. Vissa människor är på högre doser, så de kan märka mer aggressiv biverkningar. Tidsramen är också beroende av ålder och nuvarande fysiska aktivitetsnivå.

Överväganden

Om du vill gå ner i vikt medan du tar betablockerare, kan du överväga att undvika stimulantia. Stimulantia som koffein och socker kan orsaka din puls att påskynda, och kan du utveckla hjärtat palpations följden. Ät mycket rå frukt och grönsaker förutom magert kött. Omega tre fettsyror är också bra för hjärta och hjärna. Dessa fetter behövs i kosten, och de kommer inte få dig att gå upp i vikt. Omega 3 fetter finns i fiskleverolja, linfrö olja och livsmedel som lax och solros frön. Träna tre till fyra gånger i veckan och drick mycket rent vatten varje dag.

Missuppfattningar

Vissa människor tror att det är omöjligt att gå ner i vikt samtidigt på betablockerare. Detta är en total missuppfattning. Beta-blockerare inte stoppa processen viktminskning eller ändra din ämnesomsättning. Den enda sak beta blockerare gör som kan hämma viktminskning är orsaka trötthet hos vissa personer. Människor är ofta kunna bekämpa trötthet med en hälsosam järn rik kost och kosttillskott. Dessutom kommer att träning få mer blod pumpning och lektion effekterna av trötthet, så om en person funkar oftare, kommer hon så småningom börja må bättre och gå ner i vikt.

Betydelse

Högt blodtryck eller andra hjärtproblem med läkemedel kontrollerar är viktigt oavsett om en person behöver gå ner i vikt. Om du tillåter ditt blodtryck bo högt över tiden detta tillstånd kommer att förstöra varje organ i kroppen och kan ta din syn. Högt blodtryck skadar små blodkärlen bakom ögonen. Alltid hålla ditt blodtryck under kontroll och få din vikt ner med kost och motion.