mynewspapers.net

Om Bellagio vatten fontäner

Om Bellagio vatten fontäner


Bellagio vatten fontäner är onekligen en av de mest hisnande attraktionerna på Las Vegas strip. Vegas är en stad av underliga och underbara sevärdheter och dessa dansande fontäner är inget undantag, med deras ständigt föränderliga nattliga föreställningar av välkända låtar. Fontänerna är en av de mest besökta turist attraktioner i Vegas och i hjärtat av staden--på Las Vegas Boulevard.

Visa

Bellagio fontäner utformades för att "Romantik dina sinnen" i en gratis show vatten, musik och ljus som har varit eftertänksamt sammanflätade i en hypnotiserande show. Fontäner dansen sju dagar i veckan, allt för ditt nöjes- och showen är gratis! Varje föreställning från fontänerna är unik i är uttryck och tolkning och del av en dynamisk konsert Opera, klassisk och Broadway musik. Stilen ändras varje 30 minuter (eller 15 minuter efter 7: 00) och mer än trettio olika låtar spelar, inklusive Frank Sinatras "Fly Me To The Moon" och Elvis Presleys "Viva Las Vegas."

Fakta och siffror

Vattnet i Bellagio Lake, hem för fontäner, kunde faktiskt fylla 2.000 pooler, med en yta på 375.000 kvadratfot (eller åtta fotbollsplaner). Fontänens imponerande kraftfull skyttar kan driva vatten högre än en tjugo fyra våningar. Den maximala mängden vatten som kastas upp i luften vid ett givet tillfälle är över 17 000 gallon. VÅTA Design, den världsberömda vatten designbyrå, ansvarar för fontäner av Bellagio, samt The Volcano på The Mirage och vatten funktioner på Aria.

Bakom fontänen

Dansande vattnen är ett konstverk i sig själva, samt att sätta på en fantastisk show. VÅTA Design anlita inte sakkunniga för fontän eller vatten, men väljer noggrant designers från varje bakgrund, inklusive grafiska, landskap samt textil. Det tar tre till fyra veckan bara för att skapa en enda show, start från skisser på datorer innan repetitionerna på plats.

Visa gånger

Schemat kan mycket men är oftast följande: måndag-fredag 15:00-19:00 varje 30 minuter. 19:00-00:00 varje 15 minuter lördagar, söndagar och helgdagar: 12:00-19:00 varje 30 minuter. 19:00-00:00 var 15 minut.