mynewspapers.net

Olympiska spelen Party idéer: stafettlopp

Olympiska spelen Party idéer: stafettlopp


Om värd en fest med spelen tema, kommer du att ha några kul spel som planerat. Samtidigt kasta en diskus inte är praktiskt och gästerna kanske inte vill engagera sig i brottning, kan du enkelt organisera ett stafettlopp eller två. För idéer, ta den klassiska stafettlopp eller prova att lägga ett par vändningar för att göra loppet lite svårare.

Klassiska reläer

Ställa in en klassisk stafettlopp där dina gäster dela in i lag. För en mer forntida grekisk känsla, kanske är något relä objektet som en conch skal eller en olivkvist. Ställ in ett spår. Mest troligt, du kommer inte har utrymme för en oval track, men en rak linje kan göra. Antingen har lagen dela upp sina medlemmar i varje ände av banan, som kräver löpare bara köra längd en riktning, eller har löpare når slutet och komma tillbaka till skicka relay-objektet till nästa teammedlem.

Lägg till hinder

För att göra stafettlopp lite mer utmanande, Lägg i några hinder som häcklöpning eller hinderbana utbildning. Du kan ställa in låga bänkar att hoppa över, Lägg ut däck för jogging genom eller ens har en rep gunga hängande från ett träd som kräver deltagare att svänga över en lera pöl eller plaskdamm vatten. Samtidigt, måste löparna fortfarande hålla tag i stafettpinnen.

Lägg till utmaningar

Att reläet ännu mer utmanande med ditt val av relay objekt. I stället för en enkel batong (eller shell eller gren), har de relay lag bär en skål med vatten. Spiller vatten kostnaderna laget ett varv som de måste fylla skålen och börja att lap om. Eller använda något skörare, som ett ägg, som deltagare måste bära på en sked och passera från fram och tillbaka. Bryta ägget kan kosta laget spelet eller i knät.