mynewspapers.net

Olympiska spelen part planering idéer

Olympiska spelen part planering idéer


OS-tema partier växer i popularitet, särskilt i månaderna fram till spel, som hålls vartannat år, med sommar- och vinterspelen omväxlande. Olympiska spelen parterna tenderar att vara vanligare i sommaren utanför utrymme kan användas när vädret är varmare. Alla grundläggande Olympic part planering idéer kan anpassas beroende på om partiet är för barn eller vuxna.

Involvera gästerna

Olympiska spelen part planering idéer


Gäster älskar att engagera sig i temat för festen. För en OS-fest, varför inte tilldela varje gäst ett annat land? Skriva ut för gästens lands flagga på deras inbjudan; för att göra det ännu mer imponerande, försöka ta reda på hur man skriver en fras på språket i landet, och lägga till den i inbjudan. Tyder på att gästerna komma klädd tillbehör relaterade till deras tilldelade landet, såsom en hatt--en sombrero för Spanien, en basker för Frankrike, en cowboyhatt för Förenta staterna.

Party spel

Olympiska spelen part planering idéer


En OS part ger oändliga inspiration för sällskapsspel. Besluta hur många spel du vill ha och välja en OS-händelse för var och en. För detta behöver du tillräckligt utomhus. Spel som kan spelas på en rimlig storlek bakgård inkluderar höjdhopp, längdhopp, gymnastik och bågskytte. Använd din fantasi; papperstallrikar är perfekt för en diskus kasta tävling! Om du har en pool, kan bad vara en av spelen. Likaså kan en studsmatta användas för en trampolin tävling. Se till att du skräddarsy regler och standarder för spel som passar åldern av den part gäst. Gör ditt eget band och medaljer och har en egen prisutdelning efter spelen.

Party dekorationer

Olympiska spelen part planering idéer


En olympisk fackla gör en stor samlingspunkt eller tabell mittpunkten för din festlokal. En enkel men effektiv fackla kan göras enkelt från aluminiumfolie, tjockt vitt papper och rött, orange och gula streamers. Dekorera rummet med flaggor av alla de deltagande länderna. Om du har din egen Olympic partyspel, har en stor svart tavla, whiteboard eller papper fast på väggen så att du kan spela in resultaten.

Party matInternationella temat kan enkelt förlängas till party mat. Få en smak av olika länder till bordet, med pizza och pasta från Italien, burritos från Mexiko, korv från Förenta staterna och sushi från Japan. En Olympic kaka kan göras genom att dekorera en vanlig svamp eller chokladkaka med de olympiska ringarna från isbildning; för något mer extravagant, beställa en från en lokal bagare.