mynewspapers.net

Olika typer av pedikyr

Olika typer av pedikyr


Skäm bort dina tår och fötter köra en pedikyr. Pedikyr inte bara må bra på fötterna, men urklippet och kapning av dina naglar och rengöring av dina fötter är avgörande för friska, glada fötter och tår. En pedikyr, vilket kan göras hemma eller av en professionell, måste polering tånaglar, exfoliera döda hudceller för att göra fötterna mjuka och ökar cirkulationen i fötterna och kalvar med massage. Det finns olika pedikyr att välja mellan. Välj det som fungerar bäst för dina fötter.

Regelbunden pedikyr

De trendigaste pedikyr är regelbunden pedikyr. Den enkla inställningen till rengöring fötter är en de flesta kvinnor använder för att upprätthålla sina tår. Den regelbunden pedikyr består av blötläggning fötterna i ett varmt badkar av illaluktande salter och skrubba med en pimpsten sten eller fot fil. Detta tar bort den döda huden runt framsidan och baksidan av foten. Tårna är klippt, arkiverat och rengöras, då anges att torka så polska klibbar till spiken. Medan tårna spik torr, tillämpa en fuktkräm på foten och vaden och massera benet. Tårna är slutligen målade till en färg som du väljer.

Spa pedikyr

Spa pedikyr är en uppgradering till den regelbunden pedikyr några extra steg under processen. Spa pedikyr får alla grunderna i den regelbunden pedikyr. Förutom några extra minuter och ett något högre pris innebär spa pedikyr normalt en paraffinvax, lermask eller salt scrub. Doppa fötterna i en paraffinvax och låt vax för att svalna helt innan du helt enkelt dra den bort och avslöja slät hud. En lermask är liknande till en ansiktsmask, men för fötter. Det hjälper att ta bort döda hudceller och koppla av ömma fötter. Salt eller socker scrubs är en annan peeling och fukt som förbättrar tekniken.

Sten pedikyr

Sten pedikyr hjälp koppla av eller träna ömma muskler, värk och smärta i fötter och Vader. Pedikyr inkluderar bekvämligheter från den regelbunden pedikyr. I tillägg; varma till heta stenar används att gnugga ner foten för att hjälpa lossa spända muskler. Beroende på salongen, beskyddare kan få en mul gnugga med eterisk olja och placera fötterna på en slät sten, eller professionella kan gnugga ner foten och kalvar med stenar och eterisk olja.

Mini pedikyr

Den mini pedikyr är snabb, snabb och billig. På grund av termen "mini" innehåller inte pedikyr massage eller peeling till fötterna. Omedvetet, ger kvinnor oftast sig mini pedikyr hemma eftersom den mini pedikyr enkelt att ta bort polskt, lämna in naglarna och inslipning tårna.

Specialitet-pedikyr

Salonger erbjuder en specialitet pedikyr till kvinnor som vill ha något "lite annorlunda" än normalt. Ibland är de specialitet pedikyr i paketformat, vilket betyder att du måste begära pedikyr helt eller specialprodukter kan läggas på en regelbunden eller spa pedikyr. Specialitet pedikyr varierar beroende på salong, men kan inkludera en choklad pedikyr som inkluderar en choklad foot scrub, foot mask och lotion alla doftande i choklad. Margarita pedikyr innehåller en lime salt scrub, lime-infunderas vatten och en massage med limefrukter. Champagne pedikyr kan omfatta druvkärnor scrub, mask och oljor för massage.