mynewspapers.net

Olika typer av grop stutenGrop tjur rasen av hund ger ofta förvirring om vad exakt är hänvisas till. För många människor, grop tjur är en enda hundras, men detta är felaktiga; Pit bulls är en grupp av olika typer av hundar som ofta får klumpas ihop som en enda ras. Tvisten över grop stuten har bidragit till denna förvirring, som många lagstiftarna har klumpigt försökt att begränsa eller förbjuda grop stuten utan grundlig kunskap om arten, vilket resulterar i många andra hundar som är liknande som definieras i den allmänna uppfattningen som äkta grop stuten.

Amerikansk pitbullterrier

Den mest igenkänningsbara namn förknippas med grop tjur hund rasen är Amerikanen Grop Tjur Förfärlig. Denna hund är, liksom alla grop tjurar, är kort, tjock och extremt kraftigt byggd. Hundarna väga brukar mellan 15.9 och 29,5 kg. och har mycket kort hår som kan komma i en mängd olika färger som rött, svart, fawn och solid vit. De är sällskaplig och lydiga hundar, men behöver en fast hand när man socialiserade. Liksom alla sorter av grop stuten är de extremt skyddande av sina ägare och deras ägares egendom, vilket gör dem mycket effektiva vakthundar.

American Staffordshire terrier

American Staffordshire terrier är en större typ av grop tjur än den amerikanska Pit Bull och allmänt väger 65 till 90 kg. Den har stora framkvartsparter och ett massivt huvud och var bred till kombinera agility och ståndaktighet terrier med styrkan och modet hos bulldoggen. Som de flesta raser av grop tjur, det som extremt sällskaplig och kärleksfull hund och otroligt lojala mot sina mänskliga masters. Modet hos dessa hundar är legendariska.

Staffordshire bullterrier

Detta är den minsta av typerna av grop stuten, och till skillnad från den amerikanska Pit Bull, som använder extremt kraftfull bakkvartsparter som grund för sin fighting makt, Staffordshire terrier har mer väl utvecklade och muskulösa framkvartsparter. Mindre resning av den Staffordshire Tjur Förfärlig utvecklades när myndigheterna i tidiga amerikanska invandrare områden sträckta på dogfighting som kräver en mindre hund för att betäckas för lättare hemlighållande. Den mindre storleken innebar också de var idealisk för trånga levnadsvillkoren för invandrare områden, där många hundar hålls inte bara som husdjur men också som ett lämpligt medel för att kontrollera ofta skenande råtta populationer.

Andra hundar

Många andra raser eller typer av hundar ofta få misstas för äkta grop stuten, eftersom de ser mycket lika eller eftersom de är någon form av grop tjur blandras. Bland de raser som ofta misstas för allmänheten, är media och lag brottsbekämpande organ den amerikanska bulldoggen och Bull Terrier.