mynewspapers.net

Olika typer av blommor för att rita

Olika typer av blommor för att rita


Det finns flera lämpliga blommor som kan fungera som modeller för ritning och målning. Beroende på vilken typ av humör du försöker skapa med pjäsen, naturligtvis det att vara en specifik familj av blommor redo för att ge det atmosfären. Medan många av dessa blomma typer har särskilda färger, kan många av dem bara funktionen en nyans. Därför rekommenderas att överväga vilken typ av blomma som behövs för önskat ändamål.

Orkidéer

Hittade alla i hela världen i ett antal klimat, tros familjen orkidé blommor vara den största gruppen av kända växter. Med över 20 000 arter av blommor, orkidéer är perenna örter och saknar vedartade stammen som andra blommor vanligen funktionen. Eftersom det finns så många olika typer av orkidéer, rita en bild av en av dessa växter kan lägga till en färgstark aura varje område eller rum.

Rosor

Medan de flesta arter av rosor är infödda till den asiatiska kontinenten, finns det några som förekommer i hela Europa, Nordamerika och Afrika. Rosor kommer i en mängd färger och trådar, men en röd ros används ofta för att symbolisera kärlek eller en relation. Dessa typer av blommor kan komma i en mängd former och storlekar, men de är mest känd för sina överlappande lager av kronbladen.

Prästkragar

Familjen korgblommiga växter är det vetenskapliga namnet för blommorna mer känd som prästkragar. Eftersom dessa typer av växter kan hittas i hela världen, kan de lätt smälter in någon typ av ritning. I cirkulär centrum för dessa blommor kompletteras fint av en uppsättning oar-formade kronblad, ger dessa växter en unik form i jämförelse med någon annan blomma. Prästkragar tenderar att finnas i gula, vita, rosa och lila nyanser.

Azalea

Till skillnad från många andra typer av blommor och växter tenderar azaleor att gynna skuggade områden under högre träd. Dessa färgglada, summertime blommorna är odlade och odlas under mänsklig kontroll, och har varit under de senaste hundra åren. Ofta mindre än andra typer av blommor och växter, azaleor fungerar fint i teckningar och målningar som funktionen välpreparerade landskap. Dessa blommor tenderar att vara med i olika nyanser av rött och vitt.

Liljor

Hittas ofta på norra halvklotet, är liljor blommor som form från en glödlampa. Dessa typer av växter kommer i en mängd olika färger och storlekar, men de är mest känd för sina långa, lummiga strukturer och hängande utseende. Med unika och ofta memorera mönster av tillväxt fungerar dessa typer av blommor bra i teckningar och målningar av tropiska platser eller andra varma klimat.