mynewspapers.net

Olika stilar av uteplats block

Olika stilar av uteplats block


Kvarteret uteplats är en snabb och enkel lösning för att skapa en bekväm och torr utomhusyta för underhållande och kväll måltider. Uteplats block kallas också uteplats stenar eller uteplatsen asfaltläggare och är gjorda av olika material, inklusive sten, betong och syntetiska hartser. Betong är ett gemensamt val för en uteplats block eftersom det gör en billig och hållbar yta.

Plain torg

Vanlig fyrkantig uteplats block är storlek på 12, 16, 18 och 24 inches, och varierar i tjocklek från en till två inches. En enda färg kan väljas för att skapa en uteplats golv med en fyrkantig blockform eller ett mönster kan skapas med hjälp av två eller flera färger. Den klassiska rutmönster är lätt att nå med en kvadratiska block stil och två färger. Ett flerfärgade mönster kan skapas med hjälp av tre eller fler färger av uteplats block. Ytterligare mönster kan skapas med hjälp av en enda färg block i olika storlekar i en kvadratisk eller rektangulär uteplats form.

Tegel

Tegel-stil uteplats block efterliknar formen och grundläggande storleken av konstruktion tegel, med endast smärre förändringar---tegel-stil uteplats block är oftast inte lika tjock som vanligt tegel och bredd och längd kan variera. Tegel-stil block går ca 1 till 2 inches i tjocklek medan grundläggande husbyggen tegel går från två inches upp till tre eller fler tum i tjocklek. Tegel-stil block kan användas i ett fiskbensmönster, korg väva eller en vacklade tegelsten om mönster (som mönster ses på de flesta brick house konstruktion.) Kallas även rektangulär uteplats block, kan tegel stilar vara ganska stora, som i en 2-by-12-by-24-inch storlek eller storlek mindre vid 2-av-8 av 16.

Präglade

Präglade uteplats block läggs ett dekorativt mönster till en uteplats golv utan att behöva bygga ett mönster. Mönstren varierar med varje tillverkare men kan innehålla en kullersten (böjda och raka,) en fiskbensparkett, en tegelsten och en stiliserad river rock mönster. Denna dekorativa typ av uteplats block kan hittas i betong och harts hällde block produkter. Mest präglade uteplats block görs i en standard square-stora block även andra formade block finns på marknaden. Präglat mönster på en kvadratisk form bidrar till att göra block-om processen enkelt och snabbt, utan att behöva planera och installera ett mönster.

Sexkantig

Sexkantig uteplats block ger ett starkare uteplats golv ett sexkantigt mönster samverkande karaktär. Det sexkantiga blocket finns i 14 och 18-tums bredd. De material som används för att göra dem är standard betong, ett harts och ett aggregat. Hexagon block kallas ibland honeycomb block, eller marksten.