mynewspapers.net

Olika smaker av vinkylareEn vinkyl är en kolsyrad, alkoholhaltiga dryck gjord från vin, juice och sötningsmedel. På grund av de senaste skattelagar, har många vinkyl producenter bytt från med vin till med malt liquor. De stora producenterna har liknande smaker på marknaden för att släcka några sug eller törst.

Blandade bär

Exotiska bär smak vinkylare med en mogen och full bär smak. Jordgubb, blåbär, björnbär och hallon smaker är härmade i denna bär blandning.

Fuzzy Navel

Den populära fuzzy navel smaken har använts i år i fruktcocktail mixing och blev populärt under 1980-talet. Denna uppfriskande blandning av persika och orange kompletterar många tillfällen.

Margarita

En av de mest populära drinkar på marknaden idag, lime, salt och tequila blandningen är en bästsäljare för alla vinkyl företag.

Mojito

Vinkylare mojito smak är en blandning av lime, mynta och Rom smaker och är en populär sommartid vuxen dryck.

Piña Colada

Tropisk smak blandning av ananas, kokos och vanilj är ett bra sätt att skicka alla fem dina sinnen på en tropisk semester. Piña colada är en sötad dryck som har sitt ursprung i Puerto Rico.

Granatäpple mixar

Det senaste decenniet har visat en ökande inkorporering av granatäpple smaker i blandade drinkar. De flesta stora vinkyl företag väljer att blanda deras granatäpple med hallon för en uppfriskande, söt smak.

Strawberry Daquiri

Strawberry daquiri är en ROM-baserade dryck som har skapats i Kuba. Det är lätt sötad, innehåller limejuice och visar upp jordgubbar. Ibland kan andra frukter kan användas i denna dryck, men typiska vinkyl daquiris innehåller jordgubbe som deras viktigaste ingrediens.