mynewspapers.net

Olika sätt att vika pappers-pengarVika pappers-pengar kallas också pengar origami. Detta är en speciell typ av origami som utnyttjar valuta i stället för andra typer av papper. Vika pappers-pengar till ovanliga eller intressanta former kan vara en oväntad överraskning. Tänk den kyparen överraskning när hans tips viks in i form av en segelbåt. Många människor skulle finna det fascinerande att få en pengar gåva vikas in i form av en ring eller en skjorta. Teknikerna kan vara en utmaning att lära sig men de färdiga resultaten kommer att imponera och glädje.

Ring

Pappersräkning kan användas för att skapa en ring. Genom att vika papper räkningen så att den vita yttre delen viks och sedan vika det på mitten två gånger, kan insignier som visar värdet av räkningen vara centrerad som toppen av ringen. Sedan pappersräkning bildas i en ring form, dimensionerade för att passa finger och portion med insignier placeras så att det är på topp och kan vara undangömt under resten av ringen.

Hjärta

Pappersräkning kan vikas på längden i fjärdedelar. Pappersräkning kopplas sedan till en cirkel. Efter pappersräkning är ansluten, kan det formas till ett hjärta genom att manipulera kanterna i två pucklar på toppen och en spets längst ner. Hjärtat kan justeras tills det ser ut som önskat.

Skjorta

En mer intrikata serie veck kan skapa en skjorta form av pappersräkning. Genom att vika räkningen på mitten på längden och sedan falsning hörnen i i ena änden, en skjortkrage kan skapas som ser ut som en klänning skjorta. Med fler veck görs i skjortärmarna. När veck är klar, pappersräkning ser ut som en kortärmad klänning skjorta.

Segelbåt

Två papper räkningar kan vikas för att skapa en segelbåt. En proposition för att göra seglet genom att vika de två sidorna att göra en triangel. Ena kanten viks två gånger för att slutföra den mast som fäster vid skrovet. Andra pappersräkning används att göra skrovet av segelbåten genom att vika det till på längden i tredjedelar, utspelar sig och sedan vika det i halva plankans. Det är Övik igen, en kortsida viks till en triangel form, andra kortsidan är vikt att skapa botten av skrovet på båten. Sidorna av skrovet på båten viks runt botten på båten. Masten av seglet är fäst ena änden av skrovet.

En fluga

Pappersräkning kan vikas in en fluga. Genom att vika papper räkningen i fjärdedelar och sedan skapa triangulära former i centrum av fluga, förlänga kanterna ut för att visas som om de är band av flugan. Veck skapas symmetriskt på varje sida av papperet räkningen så att det färdiga resultatet är en fluga med en smal centrum och kanter att flair ut.