mynewspapers.net

Olika sätt att tjäna Keg ölFå en kagge kan vara ett enkelt sätt att servera öl på antingen en stor social händelse eller bland en liten grupp av vänner. Ett fat öl kan vara ett mycket ekonomiskt sätt att köpa stora mängder öl. Det finns många olika sätt att tjäna keg öl, alla med sina egna fördelar och nackdelar. Att hitta rätt sätt att distribuera öl beror på gruppen som serveras.

Sälja av Cup

Har ett keg-anbud sälja drycker av cup. Detta är ett enkelt sätt att både begränsa den mängd människor dricka och ta igen kostnaderna för fatet. Besluta om hur mycket att debitera per drink genom att dividera mängden öl i det fatet, vanligtvis 15.5 gallons eller 56218gr., koppstorlek, vanligtvis 454gr., att ta reda på hur många koppar en kagge kan fungera. Sedan dividera antalet koppar med priset på fatet att upptäcka hur mycket varje drink bör kosta för att tjäna tillbaka priset på fatet. Några problem som kan uppstå från att sälja drycker av cup är att fatet-anbudet måste samla in pengar från många människor, och potentiella dricker måste betala kontant.

Köpa in

Använda fatet som en gemensam källa till öl till en utvald grupp av människor som har donerat pengar till fatets köp. Dela priset på fatet jämnt bland gruppen och samla in pengar innan du köper fatet. Alla i gruppen är lika investerat i inköp av öl och öl, vilket ger alla en möjlighet att köpa en liten mängd öl med en bulk. Med en buy-in, dock kan storkonsumenter dricka mer än sin andel av öl.

Sälja koppar

Olika sätt att tjäna Keg öl


Sälj speciella koppar att utser köparen till någon som kan dricka lika mycket som de gillar tills fatet är tomt. En blandning av både en buy-in och köp av cup, särskilda "bottenlösa" koppar kan säljas till ett högre pris än enskilda drycker till snabbt tillbaka kostnaden för fatets köp. Om alltför många koppar säljs, men kan köparna känna att de inte hade möjlighet att dricka deras andel.

Fritt fram för alla

Låt alla över alkoholkonsumenter dricka fritt från fatet om återfå kostnaden för fatet inte är en prioritet. Som serverar öl från en kagge detta sätt kräver inte ett keg-anbud, kräver inte ett utbyte av pengar och ingen känner sig lurad av sin del av fatet.