mynewspapers.net

Olika sätt att sätta bangs upp

Olika sätt att sätta bangs upp


Bangs lägga till mångsidighet i din frisyr. Det finns en myriad av stilar att välja mellan, inklusive lång sida-svepte lugg och baby fringe som påminner Bettie Page. Om du har fransar och vill ändra upp ditt utseende, lära dig olika sätt att sätta fransar upp. Kortare fransar kan vara svårare att sätta upp, men med rätt teknik, du kan dra bort.

Bula

Skapa en bula eller en front "poof" med dina fransar är en ungdomlig och elegant sätt att sätta fransar upp. Knölen är bara möjligt med medellång till lång Frans. Använd en rattail kam för att retas i anslutning bakifrån. Dimma i samband med en ljus-hold hårspray och vik håret tillbaka, lämnar en hel del volym på framsidan och hår klipp ändarna av Frans till ditt hår.

Twist och Pin

För alla längder av fringe är skapar en söt twist och fästa dem på plats en bohemisk, surfer-flicka utseende. Det är lättare att stift fransar upp på detta sätt om du har långa, sida-svepte fringe. Det är genomförbart med kortare fransar också. Ett sätt att göra det är att del håret på sidan, vrida och klämma fast på plats på ena sidan med en dekorativ hårspänne eller hår klipp. Ett annat sätt är att del hår i mitten, vrid Frans på varje sida och pin på plats på båda sidor.

Fläta

Försök dra fransar upp in i en sida franska fläta. För att göra detta, måste du väva utkant in andra hår på sidan av huvudet. Ett annat sätt att göra det är en fransk fläta pannband överst på huvudet, införliva dina fransar. Det är perfekt för en varm, solig dag på stranden.

Pannband

En av de enklaste sätten att dra dina fransar tillbaka är med ett pannband. Använd en bred en, täckt med duk. Denna typ av pannband innehar marginella bästa. Sopa marginella tillbaka och sätta på huvudbandet. Driva på huvudbandet en touch till skapa mer volym i front.