mynewspapers.net

Olika sätt att önska en trevlig födelsedag

Olika sätt att önska en trevlig födelsedag


Som önskar någon födelsedagen är en tidsenlig tradition, men bara säga Grattis på födelsedagen ibland verkar inte vara tillräckligt. Om du tröttnar på säger samma sak om och om igen, satte en kreativ snurr på den. Istället för att bara berätta någon Grattis när du ser honom, gå ur vägen att skicka en kreativ födelsedagen önskan att bidra till att göra dagen verkar mer speciell.

Födelsedagen Text

Nästan alla har en mobiltelefon. Skicka ett textmeddelande till födelsedag flickan tidigt på morgonen av hennes födelsedag--strax efter midnatt, till exempel. Skriva något kreativt förutom bara Grattis på födelsedagen. Till exempel "födelsedagar är bra för dig. Ju mer du har, ju längre du lever." Skicka födelsedag önskan av texten, så tidigt som möjligt, ger dig chansen att vara först med att önska någon Grattis på födelsedagen.

E-födelsedagskort

Webbplatser kan du skapa och skicka gratis födelsedag e-kort med personlig speciella meddelanden. Många av dem kan du göra kortet tidigt och anger vilket datum att skicka den. Dra nytta av denna funktion för att skapa en kort tid så du kan vara säker på att du inte glömmer att önska någon en trevlig födelsedag. De flesta webbplatser har kort i en mängd olika kategorier, så att du kan anpassa kortet till mottagaren. Du kan ytterligare anpassa korten med personliga meddelanden som är lämpliga för din relation med mottagaren. Födelsedag-meddelanden kan vara romantisk, humoristiska eller okomplicerad, eller du kan även göra upp en födelsedag dikt som uttrycker dina känslor. Välj ett kort från en kategori som bäst passar den person ni upp, och sedan anpassa den med ett meddelande som förstärker temat.

Olika språk

Gör en lista över hur man säga Grattis i olika språk, och sedan börja tidigt och text ett Grattis meddelande på ett annat språk varje dag före någons födelsedag. På dagen för hans födelsedag, skicka en text med en födelsedag önskan på det språk han talar.

Sociala nätverk

Skicka någon en födelsedag önskan på en sociala nätverk webbplats de använder, som Facebook eller MySpace. Efter en stor, glittrig bild med "Happy Birthday, ___" som tar upp en stor mängd utrymme på mottagarens sociala nätverk webbplats är ett bra sätt att önska någon en trevlig födelsedag och låta andra veta att det är mottagarens födelsedag också. Flera webbplatser som tillåter dig att skapa skräddarsydda födelsedag bilder att lägga upp på sociala nätverk webbplatser utan avgift (se resurser). Överväga att säga Grattis på födelsedagen i mer ovanliga sätt, som med en födelsedag skämt eller ett personligt meddelande. Till exempel kan du använda lite humor och säga, "Jag är tacksam för socialt nätverkande webbplatser som skickar födelsedag påminnelser till alla dina vänner, eller jag kan ha glömt det är din födelsedag idag. Ha en trevlig födelsedag."

Sjungande telegram

Skicka en sjungande telegram till någons dörr för att önska henne en trevlig födelsedag. En kyckling, anka, ko eller clown singing Grattis på födelsedagen kan vara en överraskning och kommer att få en födelsedag en bra start.

Video på födelsedagen önskan

Skicka en DVD födelsedagen önskan. Detta är en särskilt bra idé om du bor långt från födelsedagsbarnet. Samla vänner och familj och sjunga happy birthday, och sedan turas om att göra personliga födelsedag önskemål till födelsedagen pojke eller flicka.