mynewspapers.net

Olika sätt att göra Rice Krispies behandlar

Olika sätt att göra Rice Krispies behandlar


Den klassiska spannmål behandla är en enkel, nr-baka mellanmål, med en lätt söt smak kan du på under 15 minuter. Göra den krispiga behandla med smält smör, marshmallows och krispiga ris flingor. Genom att lägga olika smaker och texturer till traditionella smeten, kan du uppfinna den klassiska söta.

Stråsäd variationer

Om du har marshmallows, men ingen krispiga ris spannmål, kan du skapa den söta mellanmål. Spannmål med kakao eller frukt smaker komplimang vanilj smak av marshmallows. Smälta 3 msk smör med 4 koppar med marshmallows, sedan lägga till ditt valda spannmål 6 koppar. Sprida denna blandning kan i en kastrull, precis som du skulle med det traditionella receptet.

Marshmallow tillsatser

När du smälter marshmallows, lägga till andra krämig ingredienser för att förbättra smaken. Smälta en 1/2 kopp till 1 kopp choklad chips med marshmallows eller Lägg till 1/2 dl jordnötssmör efter marshmallows har smält. För en smak jordnötssmör cup, lägga till både choklad och jordnötssmör i marshmallows.

Stråsäd tillsatser

När blanda smält marshmallows med ris spannmål, lägga till extra ingredienser till blandningen. Du kan rör i en kopp bitar torkad frukt, choklad, chips, nötter eller även kokos att föra ett överraskningsmoment smak till snack.

Frostings

Häll smält choklad över behandlar för extra sötma. Bara vänta tills chokladen svalna innan servering. Sprida hemlagad eller köpta isbildning spridningen på behandlar, för en annan metod av glasyr. Top glasyr med nötter eller extra marshmallows, att göra snack till en dessert.

Vegan-vänliga

Göra behandlar vegan-vänlig med endast ett fåtal ändringar. Smöret ska vara en vegan smör alternativ eller margarin. Använd vegansk marshmallows i stället för standard typ och vegan-vänlig svällt ris spannmål. Göra behandlar på samma sätt och sedan frost med vegansk grädde, om så önskas.

Former

Ris spannmål behandlar kan formas med cookie Fräsar för extra kul för barn. Form spannmål behandlar till bollar och ge bort som part tjänst. Forma behandlar i små cupcake former och plats inuti cupcake wrappers och frost, om så önskas.