mynewspapers.net

Olika sätt att göra hamburgare biffar

Olika sätt att göra hamburgare biffar


Med hamburgare för att göra biffar är ett enkelt sätt att ha den välbekanta smaken av en biff utan bekostnad. Hamburgare är tillverkad av flera styckningsdelar av kött som anses biffar, som rund biff eller ryggbiff, båda ger god smak. Till skillnad från steak, dock måste hamburgare biffar vara genomkokt Undvik födoämnen bakterie sjukdom. Slipning köttet till hamburger utsätter hela partiet att alla bakterier som vilar på ytan av biffarna brukade göra det malda köttet.

Pannbiff

En av de enklaste sätten att göra hamburgare biffar är att steka dem efter krydda köttet med salt, peppar och vitlök och lök pulver. Att lägga till Worcestershire eller biff sås förbättrar smak. Efter att blanda ingredienserna och forma färsbiffar, kan biffarna toppade med lök, svamp och nötkött buljong och bräserad tills köttet är genomkokt till 71,1 73.9 grader Celsius. Att ta bort biffarna och förtjockning juice i en stekpanna eller kastrull med mjöl och vatten skapar såsen. Pannbiff serveras vanligtvis med potatismos.

Mushroom biffar

Hamburgare biffar med gräddan av svampsoppa bör bakas i ugnen, eftersom varm, direkt kokplatta värmen försvagar förtjockningsmedel i svampsoppa. Efter krydda med salt och peppar, placera pastejer i en ugnsform och Lägg skivad lök och champinjoner. Toppa med en burk med gräddan av svampsoppa, sprida soppan så att den täcker pastejer jämnt. Du kanske inte behöver att tunna soppan eftersom köttet släpper fukt som det bakar. Servera dessa biffar med potatismos eller ris. Vissa människor placera dessa biffar på rostat bröd och täck med sås.

Cheesy hamburgare biffar

Kockar kan laga hamburgare biffar fyllning inre av biff med ost och använder en sås som förgyller typ av ost som används. Bildar tunna biffar och Lägg en skiva ost inuti. Toppa med en annan tunn patty och tätt försegla toppen och botten tillsammans med fingrarna. När kött proteiner lagar, skärpa de, att skapa en tät förslutning. Toppa med en sås som fungerar med ost. Pizza sås fungerar med mozzarella och Parmesan, cheddar ost hamburgare biffar koka bra med stuvad tomater eller enchiladas sås och även salsa.

Swiss biff

Swiss biff kombinerar rund biff med tomater och lök och kan ta timmar att laga. Men eliminerar gör det med hamburgare biffar mycket av tillagningstiden. Efter formning hamburgare biffar, pastejer gå in i en stekpanna och brynt på varje sida. Burk eller färska tomater ge vätska och smak. Andra tillägg kan innehålla tärnad paprika, lök och svamp. Potatismos eller nudlar par väl med dessa biffar.