mynewspapers.net

Olika sätt att göra Crunches & Sit Ups

Olika sätt att göra Crunches & Sit Ups


Crunches och sit-ups är två liknande övningar som används för att stärka magmusklerna. Dessa två termer används ofta omväxlande, men skillnaden mellan crunches och sit-ups är att din torso med sit-ups är tänkt att helt komma från golvet, medan crunches kräver endast dina axlar och övre rygg att stiga från golvet. Både övningar kan göras på olika sätt att ändra intensiteten och lägga till variation i din core träning rutin.

Utrustning

Lägga till utrustning till din sit-ups eller crunches inte bara lägger olika men kan också ändra intensiteten i övningarna. Crunches på träningsbollar rekrytera fler muskler än vanliga sit-ups, medan crunches med ab roller enheterna gör träningen mycket mindre utmanande och därför mindre effektivt. Annan utrustning som ofta används för att utföra sit-ups och crunches inkluderar nedgång bänkar där du ligger på en nedgång och måste arbeta hårdare för att utföra övningen.

Benet rekrytering

Att höja benen medan du utför en crunch och situps gör övningen mer utmanande och avkastningen 129 procent mer magmusklerna än en traditionell kritan. Crunches som kräver att höja benen inkluderar vertikal ben höjningar, som kräver benen utvidgas upp i luften för hela träningen, och omvända crunches där benen höja och sänka under varje crunch. Cykel-manöver, som är den mest effektiva buken övningen, kräver benen att efterlikna en cykel rörelse medan du crunch och försöka röra din armbåge till motsatta knäet.

Arm positionering

Placeringen för en traditionell crunch och situps handlar om att ha händerna bakom huvudet, med armbågarna pekar på vardera sidan. För att lägga till mer intensitet, kan du höja armarna rakt upp över huvudet, med armbågarna på sidorna av huvudet. Detta kallas en lång arm crunch och rekryterar 119 procent mer muskler än en traditionell kritan. Du kan också korsa armarna framför bröstet att lägga sort till dina magövningar.

Viktade Crunches och Situps

Traditionella crunches och sit-ups görs med hjälp av endast din kroppsvikt, men innehar en vikt över din överkropp gör övningen mer utmanande. Håll en hantel, måste skivstång platta eller medicin boll på bröstet eller ovanför ditt huvud du lyfta mer vikt med varje crunch och situps, därför rekrytera ytterligare magmusklerna.