mynewspapers.net

Olika raser av Kanarieöarna

Olika raser av Kanarieöarna


Känd för sina vackra sjunga uttrycker och ljusa färgning, gör Kanarieöarna en utmärkt sällskapsdjur för fågel entusiaster eller någon helt enkelt sett för en kamrat djur. Native till Kanarieöarna, dessa charmiga fåglar kommer i olika raser, alla med sina egna spännande uppsättning av attribut. Förstå vad detta är och hur de påverkar en kanariefågel utseende och beteende är viktigt att veta vilken typ av Kanarieöarna är rätt för dig.

Färg-uppfödda Kanarieöarna

Som namnet antyder, är färg-uppfödda kanariefågel en ras som är värdefulla på grund av det stora utbudet av den kanariska färger. Gult, rosa och även silver eller brons är alla slående nyanser i en färg-uppfödda kanariefågel fjäder färgning, enligt ParrotParrot.com. Färg-uppfödda Kanarieöarna som en ras innehåller många olika sorter av enskilda fåglar. Rödaktiga nyanser, till exempel finns i kanel Kanarieöarna och röda Lipochrome färgen Kanarieöarna. Gloster kanariefågel, å andra sidan, är en färg-uppfödda fågel av ljust gula nyanser.

Låt Kanarieöarna

Återigen, namnet på denna särskilda kanariefågel ras säger--sång kanariefågel är bred för dess melodisk sång kapaciteter. Enligt AvianWeb.com omfattar sång kanariefågel rasen fåglar som uppvisar distinkta och olika sång mönster. Rullen Kanarieöarna är låten Kanarieöarna med en mjuk, söt sång. Den amerikanska sångerskan, en annan kanariefågel i denna ras, har en starkare, mer melodisk sång än rullen. Spanska Timbrado kanariefågel är en sång kanariefågel vars sång påminner om spansk musik. Den sång kanariefågel rasen är en utmärkt plats att leta efter en kanariefågel vars sång blir behagar dig om du planerar på att hålla en som sällskapsdjur.

Typ Kanarieöarna

Medan andra Kanarieöarna födde upp speciellt för deras färgning eller sång mönster, innebär typ kanariefågel rasen fysiska attribut som storlek och hållning. Typ Kanarieöarna är en uppskattad för utbudet av fysiska egenskaper särskilt varje fågel. Fife, är exempelvis en typ kanariefågel som brukar vara små och lätta att odla. En annan medlem av typ kanariefågel rasen är Yorkshire, som är den längsta kanariefågeln tillgängliga och äger en unik, upprätt, "gentlemannamässigt" hållning när uppe. En populär typ kanariefågel är Crested kanariefågel, som har en tofs av fjädrar ovanpå huvudet snarare än traditionellt slätade ner fjädrarna typiska för andra raser av Kanarieöarna. För unika fysiska egenskaper är typ Kanarieöarna rasen att undersöka för att hitta fågeln som passar form, storlek och inriktning du söker.