mynewspapers.net

Olika paver layouter

Olika paver layouter


Den intrepid gör-det-Självaren som vill ha en asfaltläggare gångväg eller uteplats har många alternativ dessa dagar. Fördefinierade paver uppsättningar är allmänt tillgänglig, med massor av olika mönster som låsa tillsammans på angivet sätt. Gamla skolan paver placerar, dock kan fortfarande utöva sin kreativitet genom att använda standard lera tegel paver i olika mönster och kombinationer av mönster för att göra en klassisk yta.

Bår Bond

Den mest grundläggande lera tegel paver layouten kallas bår bond mönstret. Marksten som anges i slutet-till slut kurser av full storlek asfaltläggare tegel. Varje rad källa är lagd så att lederna är i linje med mittpunkterna för marksten i den föregående kursen. Detta förhindrar kontinuerlig laterala lederna, men skapar en kontinuerlig längsgående gemensamt. Kontinuerlig längsgående lederna skapa effekten av mer längd och direkt ögat att oavsett funktion är i varje ände av den longitudinal axeln. En bår bond mönstrade uteplats med kontinuerlig lederna pekar på huset, till exempel, gör uteplatsen visas bredare; och en gångväg med på längden kontinuerlig lederna ser längre.

Korg väva

Om du använder antikt utseende tegel marksten eller marksten och du vill ha en Olde engelska effekt, Lägg ut korg väva mönster. Korg väva börjar med två tegelstenar som bredd för att bilda en fyrkant med ett gemensamt i mitten--en split kvadrat. Varje intilliggande uppsättning delade rutor i varje riktning har gemensamt vinkelrätt mot den sista split kvadrat. Detta skapar ett upprepande mönster av split torg som växlar och ger ett vävt utseende. Detta är en starkare layout under tung belastning, som bilar, än den bår bond. Effekten av korg väva är mycket "statiska" och kompletterar en mycket konservativ eller "antika" landskap.

Fiskbensmönster

En layout som har en dynamisk, under rörelse utseende och större styrka än den bår bond är fiskbensmönstrat. Fiskbensmönster läggas ut slutet sida; en tegelsten slutet är butted mot en halvan av sidan av en tidigare tegel, skapa en 90-graders vinkel. Vinklarna som anges om du vill växla fram och tillbaka, att skapa sicksack kurser. Varje sicksack kurs är kapslade i vinklarna föregående kurs så att alla tegel änden är butted mot ett tegel sida. Ändarna är exakt halva längden av sidorna, så att detta mönster kan köra oändligt.

Edge Coursing

Vissa människor helt enkelt klippa kanterna på deras asfaltläggare mönster, förstärka kanten med en vägg eller underjordiska konkreta kanten distansen. Andra gillar att göra en fancy kanten med mer tegel marksten i edge-kurs mönster skiljer sig från det huvudsakliga mönstret av funktionen asfalterade. Antingen bår bond eller korg väva mönster kan användas för edge kurser, om kanten kursen skiljer sig från det huvudsakliga mönstret av funktionen. En enkel kant mönster är side-by-side marksten i en enskild kurs. Ett annat alternativ är att köra ett, två, tre eller fyra kurser av bår förbindelsen längs kanterna, kallas single-bår, dubbel-bår, triple-bår och fyrdubbla-bår kanter respektive. Dessa bår kanter kommer att kräva underjordiska distansen till förebygga orenheter.