mynewspapers.net

Olika mönster för persikor & crème garn

Olika mönster för persikor & crème garn


Persikor & Creme garn är ett populärt märke av naturlig bomull och rayon garner, tillverkade i gamla Fort, North Carolina. Företaget började färgning och förpackningar garn för stickning, virkning och kläder i början av 1940-talet och fortsätter att leverera garn och trådar till klädtillverkare och konsthantverkare. Persikor & Creme garn finns både online och i hobbybutiker. Persikor & Creme webbplats erbjuder många sticka och virka mönster, gratis och för försäljning. Garnet finns i två viktklasser, 4-ply kamgarn vikt och 8-ply dubbel-kamgarn vikt. Persikor & Creme garn får användas för någon sticka eller virka mönster som rekommenderar en naturliga fibrer, kamgarn vikt eller skrymmande garn.

Persikor & Creme garn egenskaper

Alla solid-färg varianter av persikor & Creme kamgarn vikt garn finns i 2 till 2,5 oz. bollar och 397gr. kottar. Dubbel kamgarn vikt garn säljs i 4 till 5 oz. bollar och 454gr. kottar. Ett pund av kamgarn vikt garn är cirka 780 gårdar. Ett pund av dubbel kamgarn-garn ger ca 400 gårdar. Garnstorlek är dimensionellt stabil och tvättbar, emellertid, rekommenderar tillverkaren tester garnet för färgbeständigheten innan tvätt.

Persikor & Creme mönster

Persikor & Creme webbplats erbjuder många lätt att följa mönster för stickning, virkning och vävning. Mönstren innehåller bilder på de färdiga artiklarna, en allmän beskrivning av projektet steg, rekommenderas nål eller krok mätare och rekommenderade stitch storlekar. Du kan köpa mönster online eller använda de gratis mönster som tillhandahålls av tillverkaren. Även om persikor & Creme gratis mönster omfattar inte steg för steg bilder, de är skrivna i en punktlista format och är enkla att följa.

Andra mönster resurser

Persikor och Creme garn kan användas för bara om någon crafting projekt som kräver kamgarn vikt eller skrymmande garn. Otaliga böcker, tidningar och webbsajter erbjuder garn-crafting mönster för köp eller gratis.

Matchande garn till projektet

Beroende på garn vikt planerar du att använda, titta efter mönster som rekommenderar kamgarn vikt, även kallad aran-vikt garn eller skrymmande garn. För den mest exakta matchen, använda ett mönster som rekommenderar garn i samma viktklass, uttryckt i enheter av gårdar/pund.

Kreativa program

På grund av absorbans persikor & Creme kostnadsstrukturen, de ofta används för att skapa dekorativa ansikte dukar, dishrags och handdukar. Persikor & Creme garn är också populärt för användning i att göra Amigurumi leksaker på grund av garnet formstabilitet och brett utbud av tillgängliga färger.