mynewspapers.net

Olika märken av vitaminer

Olika märken av vitaminer


Vitaminer är hälsosamma val för människor att ta varje dag för att hålla sina kroppar i bästa möjliga form. Vissa vitaminer är bättre då de andra baserat på deras ingredienser och koncentrationen av dessa ingredienser. Dessa typer av vitaminer betecknas varumärken på vitaminer själva och bör vara kända av de som vill ha de rätt dagliga kosttillskott för deras kroppar.

USANA hälsovetenskap

Rankad nummer ett på den uppskattade boken "Jämförande Guide till kosttillskott", en oberoende studie som jämförde över 1.000 näringsmässiga kosttillskott, vitaminer från Usana Health Sciences är några av bästa på marknaden. USANA erbjuder ett antal olika viktiga vitamin och mineral produkter från den grundläggande multivitamin till antioxiderande vitaminer till Healthpaks av vitaminer för olika åldrar, kön och kostvanor. Dessa vitaminer har 13 organiska föreningar och 19 oorganiska beståndsdelar som kroppen behöver för korrekt cellens funktion. Alla vitaminprodukter från Usana också träffa USA farmakopén riktlinjer, vilket innebär att deras element, mineraler och föreningar i rätt belopp för vem som helst att ta regelbundet.

Douglas laboratorier

Douglas Laboratories är ett vitamin tillverkande företag som gör ett antal olika vitaminer i olika former. Ultra förebyggande X från Douglas laboratorier har en speciell Grön mat basera som har en näringsämnen från ekologiska frukter och grönsaker. Det finns också extra D-vitamin, som de flesta vitaminer inte innehåller tillräckligt av. Douglas laboratorier gör också flytande multivitaminer som kommer att absorberas i kroppen mycket snabbare och allmänt, som en tablett eller gel mössa inte behöver delas upp och eventuellt spolas från systemet. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som har svårigheter att svälja tabletter eller gel caps.

En en dag

En av de mer mainstream multivitaminer på marknaden, en A Day piller ger en grundläggande multivitamin för dem i farten som vill ta multivitaminer som får läggas till näringsämnen i kroppen. Det finns en mängd olika typer av en A Day vitaminer, allt från de som är för barn och är Tuggtablett som för tonåringar och vuxna att de för seniorer. Piller bryts också ner för män och kvinnor med olika vitamin näringsämnen och tillskott för manliga och kvinnliga organ. En A Day vitaminer tillverkas av Bayer Healthcare Corporation och säljs över hela världen.