mynewspapers.net

Olika Halloween kostymer för barn

Olika Halloween kostymer för barn


Halloween är en dag när unga och gamla kommer att klä upp som monster, älvor och även kändisar. Välja en dräkt som speglar din personlighet kan vara överväldigande. Det finns ingen gräns för kreativitet en hemmagjord kostym. Prova några lätt kostym idéer för barn i olika åldrar.

Spädbarn till småbarn

Du är aldrig för ung för att klä upp för Halloween. Flera kostym idéer för spädbarn och småbarn kan göras hemma. För flickor, sätta på en RYNKAD klänning, kronan och skärp; dekorera din sittvagn till blick lik en parade float att skapa en omedelbar skönhetsdrottning. För pojkar, köpa röd, foten pyjamas och skär en cirkel av filt. Skriva "sak 1" på cirkeln och spraya håret blått. Det kommer att se ut som han bara klev ur en Dr. Seuss bok.

Grundskola

Oavsett om ditt barn har en kostym parti på skolan eller gör grannskapet rundor, kommer hon vill se sitt bästa. Tecken från favoritböcker är populära kostymer vid denna ålder. Att återskapa historien Chicka bom Chicka bom, köpa en grön, långärmad tröja och sy bokstäver på brun overall. Ett annat alternativ är att hitta en brun sweatsuit, en röd T-shirt att bära på toppen, och skriva ord Nicke Nyfiken gul på tröjan. Ingen kan missförstå detta storybook tecken.

Preteen

Preteens kan vara svårt att hitta kostymer för. De vill inte titta alltför barnslig, men är inte gammal nog för något för vuxna. För en tjej, hitta en mantel, en handduk, en grön ansiktsmask och några tofflor; hon kommer att se ut som hon är på ett dagspa. De pojkar som gillar musik, en mikrofon och kläder som återspeglar den senaste tonåring känslan kommer att göra fint.

Teenage

I den här åldern ha tonåringar egna idéer om vad deras kostymer bör se ut. Med några grundregler, låta dem vara så kreativa som de vill. För dem som är äventyrliga, klä upp som en orm måltid med en fake snake virad runt dig och måla läpparna röda. Vara tiden som flyger och bära en klocka runt din hals och vingar på ryggen.